Första blogginlägget

Jag har inte ord för hur spännande, roligt och nervöst det känns att inleda 2022 med att starta upp mitt företag som healer. Tilläggas ska att det sker i väldigt liten skala. Jag basunerar alltså inte ut det stort, och det har flera orsaker. Du som känner mig, antingen som vän, bekant, släkting eller via sociala medier, vet förmodligen att jag fortfarande lider av sviterna efter en utmattning, samt har en del annat i livet. Vilket vi ju alla har, mer eller mindre, eller hur?

Ändå har jag frågat mig om det är rätt att börja arbeta som healingterapeut, när mitt eget liv inte är optimalt. Och svaret blir ja. För när är livet egentligen det?

Mina utmaningar har gett mig massor av livserfarenhet, och en djup förståelse för vad det innebär att vara människa i en mängd olika situationer. Dessutom har jag på vägen blivit allt bättre på att ta hand om mig själv, en viktig egenskap hos en healer.

Och som sagt; jag börjar i liten skala, och ger mig själv friheten att se åt vilket håll det går. Därför har jag heller inga förhoppningar om att bokningarna ska strömma in, även om jag förstås blir överlycklig om folk hör av sig! Men detta är en osäker bransch med stor konkurrens. Om det vore med ambitionen att tjäna pengar skulle jag aldrig ge mig in i detta. Men så är inte fallet.

Jag gör det för att jag känner en fullständig tillit till att den universella intelligensen, som somliga kallar Gud, andra Kraften, Den högsta källan eller något annat finns, och för att jag verkligen tror, och själv har erfarit vid massor av tillfällen att healing hjälper! Jag påstår inte att det alltid gör det, speciellt inte på det sätt vi förväntar oss. De som forskar om healing hävdar att de stöter på fler frågor än svar under vägen, men konstaterar samtidigt att det fungerar, bara att de inte vet exakt hur det går till.

Ett litet hörn av mitt healingrum💚

Främst gör jag detta för att jag älskar det! För att det ger mig hopp, och lust och styrka. Vissa delar av hösten har varit tung, men ändå, nej fel, just därför har jag troget sökt mig till mitt healingrum. Gått på mina lektioner, (jag har börjat på en ny utbildning) och framför allt, tränat på att ge healing till andra. Och nej, det har inte tagit på mig. Det är nämligen så tokigt härligt att den som ger healing på samma gång får healing! Vilket beror på att en professionell healer inte tar från sin egen energi, utan kan koppla upp sig och bli den kanal genom vilken healingen går! Mer om det kan du läsa under fliken ”Om healing” i menyn. Jag hoppas förstås att jag har gjort dig nyfiken på att göra det;)

Framför allt öppnar jag upp för att dela med mig till andra❤️Och du behöver inte boka en behandling för det. Här, i min blogg som jag hoppas att du vill följa, kommer inläggen inte försöka sälja in tjänster, (även om jag ibland kan nämna att det finns ett erbjudande på min hemsida), eller uppmana dig till någonting alls som inte passar dig.

Däremot kommer det tankar, reflektioner och enkla tips för den som är intresserad av att att ta hand om sig själv, andlighet, eller att då och då se livet ur ett mer magiskt perspektiv🌈Det kan sannerligen behövas ibland, oavsett vad man tror på eller inte😉✨Om du vill följa med mig på min resa, börja gärna prenumerera på bloggen idag. Och vad du än gör; TACK för att du läst ända hit;)

2 reaktioner till “Första blogginlägget”

 1. Kära syster, vän och nu också min personliga healer!
  Jag är otroligt glad o stolt över dig, dina gåvor och ditt mod att slutföra vad du påbörjat!
  Men mest av allt är jag så innerligt lycklig för dig, att du hittat ditt kall, eller rättare sagt, dina kall; ditt skrivande och dina andliga gåvor. Jag har ofta varit otroligt tacksam över de många gånger du hjälpt mig o mina nära o kära har i Italien o hur det har fått oss att komma ännu närmare varandra. Trots att vi bör så långt ifrån varandra har du en sådan viktig roll i mitt liv. Tack och lycka till finaste syster❤❣️

  Gillad av 1 person

  1. Men TACK älskade syster🙏😍Och du vet, hoppas jag innerligt, att jag känner precis samma sak😍En mer engagerad moster, syster och vän får man leta efter❤️Så lycklig att vi har varandra, trots avstånd. All kärlek

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s