Det lilla som blir det stora💖

Hur tar du hand om dig sjĂ€lv egentligen? Jag tror att den frĂ„gan lĂ€tt vĂ€cker dĂ„ligt samvete hos mĂ„nga. Man pĂ„minns om att man inte börjat trĂ€na, eller Ă„tminstone inte gör det i den omfattning man egentligen vill
Likadant med vikten, sina drömmar, eller nĂ„got annat. Kanske tĂ€nker man ”jag borde verkligen ta bĂ€ttre hand om mig sjĂ€lv”.

Men har du tĂ€nkt pĂ„ att bara genom att förĂ€ndra den sista tanken i en mer positiv riktning, sĂ„ gör du faktiskt detâ€ïžđŸ˜ŠTar bĂ€ttre hand om dig, alltsĂ„.

En snĂ€ll tanke blir till sist en hel skog av godhet om det tillĂ„ts sprida sig💚Och hur vackert Ă€r inte det?

För okej, om du inte har börjat trĂ€na. Men kan det bero pĂ„ att du tagit hand om sĂ„ mycket annat att det inte har funnits utrymme för det? Ja, men credit till allt annat du gjort dĂ„đŸ‘Eller har du varit för trött? JĂ€ttebra att du lyssnat pĂ„ kroppen, det finns allt för mĂ„nga, dĂ€ribland jag, som fĂ„r kĂ€mpa mycket med det. Det Ă€r lĂ€tt att tĂ€nka att en förĂ€ndring mĂ„ste vara stor, synas, och helst vara en investering. ”Jag tar hand om mig sjĂ€lv eftersom jag köpte joggingskor och sprang ut i spĂ„ret igĂ„r.” Eller ”Jag investerar i mina drömmar eftersom jag började pĂ„ kursen som kan leda mig till mĂ„let”. Men vet du vad? Du kan staka ut DIN kurs genom att investera i dina tankar, i din inre vĂ€rld. För lyckas du med det kommer du i förlĂ€ngningen att förĂ€ndra sĂ„ mycket mer🌍

I ett snĂ€llt universum, inte bara nĂ€ra, utan INUTI dig💖

Det behöver inte vara större Ă€n sĂ„ frĂ„n början, eftersom det ÄR ett jĂ€ttekliv pĂ„ vĂ€gen đŸ„°âœšâ€ïžVisst har du ocksĂ„ hört att man ska behandla sig sjĂ€lv som man skulle behandla sin bĂ€sta vĂ€n? Muntra upp nĂ€r det kĂ€nns motigt. Ge komplimanger. Lyssna. SlĂ€ta över nĂ€r det blivit knas. Precis! StĂ€ll dig framför spegeln och hitta nĂ„got att berömma. Det behöver inte vara fysiskt, utan kan handla om en egenskap du har, men se dig sjĂ€lv i ögonen nĂ€r du gör det. Och fortsĂ€tt i den stilen! Ägna dig Ă„t att söka positiva sanningar om dig sjĂ€lv medan du diskar eller dammsuger, istĂ€llet för att tĂ€nka pĂ„ hur trist vĂ€der det Ă€r, eller oroa dig över ekonomin. Är du inte van att göra det, kommer det kĂ€nnas fel och motigt i början. Men, om du ihĂ€rdigt fortsĂ€tter, kommer det sĂ„ smĂ„ningom falla sig mer och mer naturligt. Och vĂ€l inprĂ€ntade vanor blir en del av vĂ„r nya verklighet. En vĂ€rld DÄR DU TAR HAND OM DIG ❀Och allt som krĂ€vs Ă€r att det startar med en enda liten tanke


För nĂ€r vi kan se det lilla i det stora, skapar vi goda förutsĂ€ttningar för att det lilla ska vĂ€xa och BLI det stora. Och nĂ€r det blivit det, dĂ„ har vi ju för sjutton nĂ„tt mĂ„let! Du behöver inte ens resa dig ur soffan för att sĂ€tta igĂ„ng, eller meditera, eller köpa nĂ„got, utan bara tĂ€nk, sĂ€g en fin sakđŸ„°Och fortsĂ€tt. FĂ„r det vara sĂ„ enkelt? Ja visst. För om vi ska vara Ă€rliga Ă€r det ju inte sĂ„ lĂ€tt att börja tĂ€nka annorlunda. Men det Ă€r verkligen inte omöjligt heller😊Hoppas att du fick lite inspiration av mitt inlĂ€gg. Jag tycker i alla fall att jag fick till det ganska bra. Se dĂ€r, lite sjĂ€lvberöm😉KRAM pĂ„ dig, och hoppas att du fĂ„r en bra vecka med mĂ„nga goa stunderđŸ€—

Vi vĂ€xer och förĂ€ndras livet igenom💖

3 reaktioner till “Det lilla som blir det stora💖”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s