MÅNdags healing

Så förväntansfull inför kvällens fullmånehealing 🙏Flera stycken blir det, för vet ni vad?! Jag är fullbokad både i dag och i morgon☺️ I natt har bl. a dessa vackra stenar legat ute, tänkta att vara med i några av behandlingarna:

Kanske går det att ana att de är kalla av kylan❄️

Rökkvarts, som är en hejare på att få bukt med negativa energier, rosenkvarts som har en mjuk energi full av kärlek och förtröstan, och ametist, som förutom att det är en andlig sten, även hjälper mot oro och sömnproblem. (Kan tillägga att samtliga stenar har fler användnings-områden).

Fullmånehealing upplevs ofta som väldigt kraftfull. En orsak är att du helar med hjälp av ljusets kraft, men fullmånen hjälper oss också att släppa taget om sådant som inte gagnar oss. Det kan handla om lägre energier, som rädslor och skuldkänslor, eller blockeringar. Jag läste någonstans att fullmånen gör de mörkaste vrårna i oss synliga, och därmed hjälper oss att få ut dem i ljuset, så att vi kan förlösa dem, vilket var både talande och vackert skrivet.

Jag har även noterat att denna form av healing är bra när det gäller fysisk smärta. Men, som med allt annat i livet är inget svart eller vitt, eller fullkomligt sant i alla situationer.

Healing kan innebära det vi kallar mirakel, men oftast är det en process. Om du har lust att läsa mer om detta, titta gärna in under fliken ”Om healing” i menyn. Själv ska jag snart börja förbereda mig för dagens första klient🙏🌕Det känns fantastiskt.

Om du vill går det att boka nästa fullmånehealing redan nu, 16 februari är det dags nästa gång, och jag har tider från sen eftermiddag och framåt. Bara att kontakta mig om du undrar något😊

En sak som kan vara värd att nämna i sammanhanget är att du som fått en behandling hos mig även får en liten present, förutsatt att du ger mig feedback en tid efteråt gällande hur du upplevde healingen och dess efterverkningar. Vad det är för sorts gåva kan du nog gissa dig till om du tittar på bilden i början av inlägget😉 (Det är dock inte säkert att det blir så stora stenar som på bilden, eller just de sorterna).

Nu önskar jag dig en riktigt fin MÅNdag🌕💛Och glöm inte bort att vara snäll mot dig själv🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s