Att ge healing

Jag är så glad att måndagen och tisdagen blev fullbokad med fullmånehealing🙏🌕Jag fick till och med en sen förfrågan, och fick starta med extrajobb☺️Som grädde på moset fick jag ett omdöme av en klient, som jag får lov att använda på hemsidan, och i sociala medier. Kunde det börja bättre?

I fliken ”Om healing” i menyn har jag skrivit om hur det kan kännas att få en behandling, och vad som är bra att tänka på både före och efter. Läs gärna😊

Men hur känns det att GE healing? Det är naturligtvis svårt att förklara och jag kan ju bara tala för mig, men jag är ofta som i lätt trans under tiden. Inte så konstigt, eftersom man först kopplar upp sig mot den universella energin, och sedan på klientens energifält. När healingen pågår är jag intuitiv, mitt vanliga tänkande är nästan helt bortkopplat. I stället upplever jag förnimmelser av bl. a känslor, blockeringar, skuggor, färger, stress osv.

Det finns så många vackra budskapskort

Direkt efteråt skriver jag ner vad jag fått till mig, och drar ofta änglakort. Då är jag fortfarande kvar i flödet. Vanligtvis lite euforisk, eftersom jag ofta avslutat med att ge en skön energipåfyllning. Men om den jag behandlat befinner sig i ett tungt känslomässigt tillstånd är även jag låg. Det kan också hända att jag får en släng av huvudvärk eller annan åkomma. Kollar jag med den jag gett healing, lider den nästan alltid av det jag känner. Men lyckligtvis är det inte alltid så att jag får andras krämpor, och händer det är det snabbt övergående😊

Men efter det, då måste jag tillbaka till MIG, och det tar en stund. Efter att jag suttit och djupandats, och renat auran, vill jag vara fysisk och praktisk. Stå i köket, skala potatis och skära grönsaker. Ta en dusch. Gå ut och gå, och känna marken under mig steg för steg. Hänga upp våt tvätt i tvättstugan.

Att vara i skogen grundar alltid, på bästa tänkbara sätt

På tal om att vara praktisk måste jag ta itu med vardagen nu. Men för att fira min fina start har jag ett erbjudande: 100 kr rabatt på valfri behandling🌟🎉🌈

Det gäller dock bara i dag, och för de första två som bokar, så om du är intresserad är det bra att vara snabb☺️Tider finns från måndag 24 januari med start kl 17, och under fliken ”Kontakt” i menyn hittar du mina uppgifter. Jag önskar dig varmt välkommen💖Samt en bra fortsättning på veckan så klart🤗Ta hand om dig!

4 reaktioner till “Att ge healing”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s