Akashakrönikan

Skulle du vilja veta mer om vem du är på själsnivå? Vilket energicenter du tillhör, och vilken själsgrupp? Är du nyfiken på vilka gåvor du har, och hur du, enligt negativa mönster, kanske hindrar dig själv från att leva som ditt sanna och bästa jag?

I framtiden kommer jag att kunna göra en sådan läsning för dig, och för dina nära och kära om du så önskar😍När jag är klar med den kurs jag nyss börjat på kommer jag nämligen vara certifierad Soul Realignment Practitioner. Det innebär kortfattat att jag kan hämta ut information om personer i Akashakrönikan.

Vet du vad Akashakrönikan är? Andra namn för det är Akasha-arkiven, Akasha-biblioteket eller Livets Bok. På engelska heter det Akashic Records.

På grund av tidsbrist, samt att jag vill visa att begreppet inte är något kursen jag köpt hittat på, bifogar jag bilden nedan.

Väldigt osnyggt fotat😌Men inte ett påhitt😉

Det jag ska göra nu är nämligen att åter dyka in i denna kurs. Och vet ni vad? Jag har inte kunnat låta bli att berätta lite om detta, och har redan min första bokade klient🥳🤩

Hur lång tid tar kursen då? Det är väldigt individuellt, eftersom det inte är tidsbunden. Under kursens gång har man fem övningsklienter, och när man fått godkänt på läsningarna man gjort på dessa fem är man certifierad. Materialet och övningarna känns dock väldigt omfattande, så om jag skulle vara väldigt optimistisk skulle jag säga att jag är klar tidigast om några månader, och förmodligen är ett halvår en ännu bättre gissning. Men jag lovar att hålla er underrättade☺️Nu tackar jag dig som läste, och hoppas att du får en fin start på veckan❤️För egen del får jag starta den med ännu en bokad chakrabalansering, så tacksam över det🙏

4 reaktioner till “Akashakrönikan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s