Ge bort en healing

Känner du någon som du tycker skulle behöva en healing extra mycket? Men som kanske inte skulle välja att köpa en, t ex för att hen inte har råd. Det kan givetvis finnas andra skäl än ekonomiska. Det finns mycket vi skulle vilja, men vi kan inte lägga pengar, eller engagemang på allt vi tycker verkar bra eller intressant. Det viktiga i detta är att du tycker att det finns ett stort behov❤️

Och det här kan faktiskt även gälla att du tycker att DU skulle behöva lite kärleksfull omvårdnad. Nästan alla behöver vara mer självsnälla, så det är absolut okej att ange sig själv😍

Vem du än väljer, så skriver du det till mig, och kort om varför du anser att personen skulle behöva det. Observera att du verkligen inte ska lämna ut känsliga uppgifter här, och fråga personen först om tillåtelse. Sedan skriver du bara det som känns bra för dig, och personen i fråga❤️❤️Det kan räcka med ”…har haft det riktigt motigt ett tag”, eller ”genomgick något jobbigt i höstas”. Infon är endast till för att jag ska kunna välja, eftersom jag vill ge till någon som skulle behöva det lite mer än andra just nu💓

Varför gör jag det här? Jo, för att det är bra att träna på att ge. Och så är jag himla glad i dag! En av kunderna som bokat, bokade genast två tider till efteråt🙏🥰Sådant lyfter, och är ett bevis på att jag gjort rätt som startat.

Maila mig, du hittar min adress under fliken Kontakt i menyn. Eller skriv ett DM, på Insta heter jag @healingnaradig

På söndag meddelar jag vem som vunnit privat, via mail eller DM på Insta, så ingen namnges offentligt. Kram på er❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s