Konsten att koppla av

Kan du det? Släppa taget om allt, och bara vara? Jag måste erkänna att det är något jag lärt mig ganska nyss, och jag behöver fortfarande öva. Men jag lär mig, sakta. För några år sedan var läsningen innan sovdags en önskan som alltför sällan slog in, nu är det en kär vana. Likadant med meditation. Och mina älskade skogspromenader, förstås.

Allt med naturen är alldeles underbart💚

Utmattningen som golvade mig 2018 har lärt mig så mycket. Om mig själv, och om livet. Om det absolut nödvändiga i att ta hand om sig själv, och att det är är kärleksfullt att säga STOPP ibland, även till nära och kära. Att det inte är fel bara för att det känns fel, och avigt. Utan ofta bara betyder att vi inte är vana vid det.

Jag övar också på balans. Den här helgen har jag klarat det bra, tycker jag😊Jag har gått upp tidigt och studerat, det är nya kursen som jag ÄLSKAR, Soul Realignment, där jag lär mig att göra själsprofilläsningar i Akashakrönikan🙏

Klockan sex i morse, jag vaknar alltid tidigt..

Sedan är det vanliga hushållssysslor, som alltid pockar på. Men jag har även tagit med mina tjejer på en liten shoppingrunda där min yngsta fick mig att prova en hamburgerhatt.

Samt legat i soffan och slökollat på en serie som yngste sonen gillar, och druckit ett glas vin med min man. Vi har lite svårt att få till tid med varandra, han och jag, vilket bl. a beror på olika sovtider och på att vår yngsta är väldigt sällskaplig. Så även nu…😅Och jag inser att min stund är över, för den här gången. Att blogga är nämligen en av alla saker jag tycker om, och det man tycker om får man ju kraft av.

Vad får dig att må bra? Så att du fylls med energi? Vad det än är, så gör det🌈För det är inte bara en rättighet vi har, att låta alla borden och måsten vänta, utan en SKYLDIGHET, om vi vill behålla vår hälsa. Så soffan, bästa serien, boken, stickningen, whatever it is…låt dig slappna av. Så skönt. Så viktigt. Bara gott.

Jag tackar dig som läste och önskar dig en fin avslutning på veckan. Kommande vecka innebär healing för min del. Två klienter som bokat om, och en ny😍😍😍Tacksam. KRAM

2 reaktioner till “Konsten att koppla av”

  1. Du verkar ha haft en riktigt fin och varierad söndag. Jag mår bra av att läsa, vara ute och röra på mig, titta på tv-serier samt det viktigaste att umgås med familj, släkt och vänner. Lycka till med allt i ditt liv❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s