Jordens änglar

Sötnos

Visste ni att djur ibland kallas för jordens änglar? Det är lätt att förstå varför när man är i närheten av dem. Man blir lugn, och glad. Djur behärskar dessutom konsten mindfulness, och när vi är med dem blir vi också bättre på det❤️Vi har sju kaniner i trädgården. De har tillgång till hage, och bor i stora burar tillsammans med en kompis. Alla utom Sötnos, som ni ser ovan. Hennes två bröder är nämligen inte kastrerade än. Hittills har allt varit frid och fröjd, brorsorna har bott ihop och kikat nyfiket på syrran som bor i huset mittemot☺️☺️Dock har allihop haft en tråkig sista månad, eftersom staketet runt hagen gått sönder, så de har inte kunnat gå ut. Men häromdagen fixade maken alltihop, och vi kunde äntligen släppa ut dem. Men då bröt helvetet loss. Yoko och Domingo kom nämligen på att de var könsmogna hanar, när de försökte hälsa på Sötnos. Och sedan började de slåss. Efter två minuter var det pälstussar överallt. Så nu bor alla tre syskon ensamma i väntan på kastrering.

Besviken och ensam Yoko

Så kan det gå, och vad säger väl det? Att inte ens Jordens änglar har bara godhet i sig. Och det är väl skönt på något vis, eller vad tycker ni?! Det ger oss alla det där extra utrymmet att även ha dåliga sidor. Och att det är okej. För ingen är perfekt, inte ens söta kaniner. Även om de kommer ganska nära.

Fr v: Sötnos, Yoko och Domingo. När de var små och tyckte om varandra❤️❤️❤️

Ps Just nu har jag en tävling där priset är en valfri behandling hos mig. Vinnaren meddelas nu på söndag, och du som följer denna blogg är automatiskt med🥰Och om du inte gör det, så gör det för sjutton! Du trycker bara på knappen Prenumerera längst ner här på startsidan, och uppger din mailadress, så är det fixat. Det låter sig dock göras lättast vid datorn, har jag förstått Kram på dig, och Lycka till!

4 reaktioner till “Jordens änglar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s