Jag som författare

Mars 2019

Dagens inlägg skulle egentligen handla om vad jag gör innan en healing, men av misstag hamnade det på min vardagsblogg som du hittar här

Blogg

I detta inlägg kan du i stället läsa lite om mig, och varför jag och deckarförfattaren Emelie Schepp visar upp våra böcker på bilden.

Jag heter alltså Louise och har nyss startat upp företaget Healing nära Dig, vars hemsida du nu är inne på. Jag är även mamma till fyra barn, och bor i ett stort hus på landet. Du finner lite mer information om det, och hur jag på allvar började intressera mig för healing under fliken ”Om mig” i menyn. Men, och för att göra en lång historia väldigt kort, innan min utmattning 2018, levde jag en kort tid min dröm, författarlivet! Min psykologiska thriller Skuggvinter gavs ut i november 2017!kr

Den blev även ljudbok hos Saga Egmont, den som vill kan ladda ner den hos Storytel, Bookbeat osv🌟

Månaderna efter publiceringen signerade jag mycket, främst i Göteborg och Borås. Jag fick fina recensioner, och det är min största stolthet🙏

Jag var med i radio, tidningar och även på Bokmässan i Borås. På Bokmässan i Göteborg var dock bara min bok med. Då var jag utmattad. Jag tog mig faktiskt dit för att se den, och förlaget på plats, men grät när jag såg montern, och var så trött och yr att det bara blev en kort dag där. Det säger en del om mitt tillstånd då, och ännu mer om varför jag senare kom in på healing. För er som undrar kan jag berätta att jag kommit en bra bit på mitt manus Vårmörker, men pausat det eftersom jag går två andliga utbildningar för tillfället.

Hur som helst är ett av mina stora minnen från denna tid när jag och min man deltog på en kryssning där Emelie Schepp hade releasefest för sin då femte bok i den hyllade och berömda serien om Jana Berzelius.

Jag och maken i vår pyttelilla hytt

Måste tillägga att Emelie är den snällaste och ödmjuka kända person jag träffat! Hon är dessutom oerhört ambitiös och driven och förtjänar alla sina framgångar med råge👏🌟

Men oj, vad detta inlägg sprang iväg. Nu måste jag springa vidare, i mitt här och nu. KRAM på er alla❤️Och till er som blir nyfikna på att läsa vidare om mig, healing och mina tjänster; ni hittar allt i menyn😉

2 reaktioner till “Jag som författare”

  1. Fantastiskt vad mycket spännande som har hänt genom åren. Du är så fokuserad när du gör något. Lycka till med dina utbildningar och healingen👏🏻. Jag beundrar dig❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s