Du är också en healer!

Javisst, är du som de flesta av oss, det vill säga mest full av godhet, så är du det! Garanterat. För healing är så mycket.

Healing är att vara hjälpsam, i den mån vi kan och orkar. Healing är att ställa upp för någon som har det svårt. Men det måste inte vara stora handlingar. Ett leende kan vara enormt helande, när det kommer i rätt stund, till den som verkligen behöver det. Att småprata med grannen man anar är ensam är upplyftande. För grannen, men också för dig.

Jag lider fortfarande av sviterna efter min utmattning, vissa dagar är det knappt märkbart, andra gånger går det inte att missa. Ska man ge andra healing då? Inte när man är väldigt låg på energi, men annars; absolut!

När jag började utbildningen till healingterapeut låg jag i sängen de första lektionerna och lyssnade. Varför? Jag orkade knappt sitta upp. Att jag skulle diplomera mig fanns inte på kartan. Sedan tänkte jag att jag skulle vara med och träna en gång i gruppen. Och när gjort det var jag fast.

Nu, ett knappt år senare har jag en liten lokal för healing i källaren, där mitt diplom hänger⭐️Jag har startat ett företag, om än i liten skala, och jag har klienter! Hade någon sagt detta till mig i början av kursen hade jag nog svimmat😵‍💫Av trötthet, chock och misstro.

Det fina med healing är att när du ger det till andra, får du det själv på samma gång, eftersom den helande kraften går genom dig. Och det blir tydligt i exemplet med grannen också. För visst blir du uppfylld av glädje när du lyckats göra någon annan glad?❤️❤️

Så sträck på dig och dela med dig av dina gåvor, för du är också en healer. Och just nu behövs all godhet vi människor på jorden kan uppbringa🙏🌍

Men, glöm inte bort dig själv! För om du blir låg energimässigt har du inget kvar att ge till andra. Så alla tjänar på att vi tar hand om oss själva ordentligt💓

2 reaktioner till “Du är också en healer!”

  1. Det var ett riktigt bra exempel med att le åt någon, blir det besvarat får man ju energi. Jag brukar praktisera det när jag möter människor. Det fungerar ofta.
    Fantastiska bilder i detta inlägg. 🙌🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s