Självhealing, del ett

Du kanske är intresserad av healing, tycker att det verkar spännande och samtidigt hoppingivande; skulle det kunna hjälpa dig? Det skulle det alldeles säkert, är mitt svar, men vet du att du också kan ägna dig åt självhealing?

Kan jag? Javisst💛
Min systers vackra målning till mig

Även om det kan kännas flummigt från början, så kommer det ha verkan, och bli mer kraftfullt med tiden, eftersom det för med sig mer än ”bara” healingen; du kommer bli mer mer medveten om hela dig, både ditt kroppsliga och andliga jag, och öka din självkännedom❤️Här vill jag naturligtvis lägga till att du inte ska ägna dig åt healing istället för att gå till doktorn om det är något du behöver kolla upp. Och inte vill jag avråda från att söka upp en healer heller, efter att ha besökt doktorn förstås. Problemet med att hela sig själv är att det är svårt att komma bortom smärtan och fokusera på ljus och läkande, något som är betydligt lättare för en annan person, och healer. MEN, alla krämpor gör ju inte jätteont, och vet du vad dina problem beror på behöver du kanske inte söka vård för det, eller har redan gjort det. Och då är självhealing en ypperlig idé’. Det är det förresten alltid, bredvid annan hjälp som skrivits innan.

Det finns naturligtvis många olika tekniker man kan använda, men här kommer ett tips;

Ligg ner bekvämt, helst på rygg. Sätt på lugnande meditationsmusik om det är något du tycker om. Blunda gärna, och andas lugnt och djupt. Ta dig sedan, med medvetandets hjälp till en plats hos dig som behöver läkning. Det kan vara en kroppslig, men även en känslomässig eller mental sådan. Om du är ledsen kan du föreställa dig ditt hjärtchakra, om huvudet är fullt av oroliga tankar din hjärna. Oavsett vad du valt ut tänker du att ett gudomligt ljus dras till denna plats. Du kan se det som en lång, glänsande pil som närmar sig, eller ett gyllenet runt klot, gärna silver- eller guldfärgat. Eller kanske solen själv. Oavsett hur det ser ut är det en enormt helande kraft, och denna kraft låter du fylla den plats du valt. Visualisera det gärna och låt det inte störa dig om du tycker att det är svårt, det är som med allt annat en träningssak.

Ljuset i kraften är så starkt att det tränger ut allt som inte ska vara där. Betrakta det med din inre syn en stund; hur det flödar, arbetar inuti. Gå sedan vidare till en annan plats som behöver det, om du orkar. Eller låt bara ljuset och kraften sprida sig inom dig. Låt det nå ända ner till tårna och upp till hjässan. Känn hur det fyller dina fingrar, magen , höfterna…Andas in det, och låt det vara med dig. Om du är troende kan du be om hjälp med processen, och tacka för det efteråt. Ligg sedan kvar så länge du kan och vill. Klart🌟

Låt dig inte luras av att det låter enkelt, för med tiden kan detta bli ett jättefin stund, som hjälper dig på flera sätt. Jag hoppas att detta tips ger dig något, och önskar dig en skön söndag🌞I nästa inlägg kommer jag berätta hur du snabbt och effektivt kan rensa din aura, det som forskarna kallar vårt biofält, och som går att både se och mäta. På tisdag ska jag ta del av en föreläsning av dr Göran Brusewitz, som Mediumförbundet bjudit in att föreläsa om hur det går med forskningen kring mediumskap och parapsykologi. Det ska bli så spännande🙏😀Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s