Rensa din aura

Allt levande omges av ett energifält, som i andliga termer kallas auran, och av forskare vårt bio(dynamiska) fält. Det är alltså vetenskapligt bevisat att detta existerar! Fantastiskt🌈

Men, varför skulle den behöva rensas? Enligt det holistiska sättet att betrakta vår aura hjälper den till att skydda oss mot, och hantera energier utifrån. Och det är lätt att förstå att det systemet kan vara ansträngt när kvällen närmar sig…✨Här kommer därför en enkel, men effektiv metod att rengöra den, som jag fick lära mig av ett väldigt duktigt medium, och tillika healer, Karolina Kaplan, som driver företaget du.vinner

Föreställ dig din aura som en såpbubbla du har runt dig, tunn men ändå stark. Börja med att dra den riktigt nära kroppen, och tänk dig att du har ett blixtlås eller dragkedja nertill, som du öppnar. Sedan kan du sätta igång. Jag brukar se lätta virvlar av luft som går igenom hela systemet, och tar med sig allt som inte längre gagnar mig. Men det kan även vara en lätt dusch, en magisk dammvippa, eller fjädrar från änglar! Det är bara din fantasi som sätter gränser. Låt det dock gärna ta några minuter, speciellt innan du är van. Om du haft en jobbig dag och vet med dig att du varit stressad, rensa lite extra där du upplever att stressen satt sig, t ex i bröstområdet.

När du sedan når fötterna; se hur allt skräp åker ner i marken under dig. Hur Moder Jord tar hand om det, för att förvandla det till näring💚Själv stänger du blixtlåset / dragkedjan nertill, och öppnar i stället upp auran ovanför huvudet. För nu är uppgiften att fylla på!

Nu ser du, för din inre syn, ett skimrande, gärna guldigt ljus, som kommer uppifrån, och som strömmar ner genom ditt kronchakra, (som är placerat just ovanför hjässan). Låt ljuset fylla hela din kropp. Från hjärnan som tänkt så många tankar, till axlarna, hjärtat, ut i fingrarna, ända ner i benen och dina fötter. Och nu är du klar! Precis som jag skrev gällande övningarna att träna upp andliga förmågor i förra inlägget; låt dig inte luras av att det verkar enkelt, för det här är kraftfullt, och ju oftare du gör det, helst dagligen, desto starkare blir det!

Nu önskar jag dig en riktigt Glad Påsk och tackar för att du läste🤗🐣Var snäll mot andra, men glöm inte bort dig själv💛

M

2 reaktioner till “Rensa din aura”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s