Fakta om healing

Jag inleder annandag påsk med att bjuda på lite fakta om healing☺️För er som inte känner till mig sedan innan kan jag börja med att berätta att jag är diplomerad healingterapeut, och utbildar mig även till medium, och Soul Realignment Practitioner. Det sistnämnda innebär att jag kommer kunna göra läsningar i Akashakrönikan för den som önskar framöver. Följ mig gärna på Insta där jag heter @healingnaradig, för att hålla dig uppdaterad kring tävlingar och erbjudanden🌟

Nu till spännande fakta😍

En mycket större kraft än du och jag är inblandade i denna magiska process

💛Det är inte healern som helar. Jag besitter alltså inte mer gudomlig kraft än någon annan. Det jag har undervisats i är tekniken att kunna koppla upp mig till den universella kraften och låta den strömma genom mig för att gå vidare till klienten. Det är både lättare och svårare än det låter; när man väl lärt sig det är det oftast lätt, men vägen dit kräver mycket. Framför allt kräver den övning, tålamod, mod och tillit.

💛Det är inte bara healern eller klienten som bestämmer var healingen går.

När en tid för behandling bokas sker det nästan alltid med ett eller flera önskemål om vad man vill ha hjälp med, och som healer är det naturligtvis det jag ber för, och med den intentionen jag startar. Och min erfarenhet är att det väldigt ofta blir bönhört. Det är viktigt att påpeka att det inte alltid betyder att det onda försvinner, men, och speciellt om man får healing vid upprepade tillfällen, brukar det hjälpa. Men, det händer väldigt ofta, även andra saker. En klient kanske har bett mig om hjälp med sitt onda knä, och jag riktar min uppmärksamhet ditåt, men blir även medveten om en stark sorg i hjärtchakrat, och en värkande höft. Detta förmedlar jag sedan, och det stämmer så gott som alltid. Det händer att personen inte känner igen sig helt i min beskrivning, men tre dagar senare kan det komma ett meddelande där det står; ”NU vet jag! Jag hade problem med höften för flera år sedan, och det händer att jag fortfarande känner av det. Hade nästan glömt det”. Det som gör healing så kraftfullt och så stort är att det är denna gudomliga och intelligenta kraft vet precis var healingen behövs bäst, och det är också dit den går.

Healingens färg beskrivs ofta som grön, den färg som också tillskrivs ärkeängeln Rafael💚

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, så det kommer garanterat fler inlägg, men jag avslutar dagens med en fråga som inte sällan dyker upp när man pratar/skriver/forskar om healing:

Healing fungerar bara för dem som tror på det, alltså är det inte på riktigt?!

Skeptiker menar ofta att healing i bästa fall är en form av placebo-effekt. Alltså; att det funkar bara för att personen tror att det ska funka, och därför upplever att knäet är lite bättre efteråt och/eller tror att all eventuell förbättring bara beror på healingen.

Och det stämmer att healing ofta hjäper den som tror på det i högre grad. Men det är viktigt att tillägga att det gäller faktiskt all form av vård. Den som vet att Alvedon brukar lindra huvudvärken har också större chans att bli hjälpt av en tablett, än den som inte tror på medicin. Och hur vet man det? Jo, för att det forskas mycket inom dessa områden. Placeboeffekten, alltså tron på att du kommer bli av med ditt problem när du får vård, är otroligt stark. I Joe Dispenzas ”Tänk dig frisk” beskrivs häpnadsväckande experiment. Rekommenderas varmt!

Men tillbaka till healing, placebo-effekten och skeptiker som hävdar att healing i bästa fall är inbillning och god tro hos både utövare och mottagare:

Det forskas mycket även runt healing. Den framstående forskaren William Bengtson har bl a gjort experiment på råttor, som injicerades med cancerceller och sedan blev föremål för healing. Resultatet? Väldigt bra! Kommer inte ihåg om alla råttor blev friska, förmodligen inte, men många. ”The healing Cure” heter boken, om någon är intresserad.

Dags för mig att avsluta, och ägna mig åt något djupt helande, nämligen en skogspromenad💚Tack för att ni läste🙏Det går att prenumerera på bloggen genom att klicka på knappen Prenumerera längst ner på startsidan. Och vill du veta mer om mina tjänster, eller om mig är det bara gå till menyn så hittar du dit🤗Varmt välkommen!

💛

2 reaktioner till “Fakta om healing”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s