En liten paus för större andlighet

Det har tyvärr blivit ett litet uppehåll här på bloggen, beroende på sjukdom och sedan bröllop! Inte för mig, men för min bror💕Tittar dock in här i dag för att skriva min utlovade text om om hur korta pauser i vardagen kan leda till att ökad andlighet och medialitet.

Är det verkligen så enkelt? kanske du undrar. Både ja och nej. Först och främst beror det förstås på vad du gör av den micro-paus jag skrivit om i två inlägg tillbaka. (Läs gärna om du inte gjort det). Men om du gör en regelbunden vana av dina pauser, verkligen använder dem till att stanna upp och VILL lyssna, då kommer något att hända efter en tid.

Men exakt VAD är det då du ska lyssna efter? Säg att du läser detta eftersom du är genuint intresserad och nyfiken på det gudomliga. Så bra😇För det är precis där det börjar! Våra guider, änglar och älskade på andra sidan vill så gärna kommunicerande oss, men då måste vi ju…just det, lyssna. Och det börjar det med DIG. Börja alltså med att lyssna inåt, när du stannar upp. Ofta tänker vi felaktigt att det gudomliga finns NÅGON ANNANSTANS. Men eftersom vi är en del av skapelsen finns det precis lika mycket INUTI oss. Att lyssna på dig själv är alltså även att öppna sitt inre öra, och seende, mot den osynliga världen som alltid är HÄR för oss.

Kanske tycker du att det låter tråkigt, hade hoppats på ett mer spännande och glänsande svar. Medan sanningen alltid kommer vara att den som inte tar sig tid att stanna upp aldrig kommer bli bra på att höra varken sig själv eller andra. Och definitivt inte sina guider, änglar eller Gud. Konsten att lyssna inåt är helt enkelt en grundförutsättning för större andlighet, (och för mycket annat också, för den delen).

Men för den som gör detta, väntar stora vinster, eller hur? Jag vet att många av mina läsare är kloka, och en del av er har antagligen varit mycket bättre på att lyssna på er inre röst än jag varit tidigare i livet. Ni vet att det leder till ökad hälsa, mindre stress osv att ta hänsyn till er själva, och era behov. Många av er kanske inte behövde vare sig detta inlägg, eller dem om att pausa, för ni kan det redan🥰Utmärkt, fortsätt med det! Och om ni undrar hur ni då ska kunna utveckla er andlighet och medialitet genom att förfina lyssnandets instrument inåt, kommer jag snart dela med mig av några enkla knep för att komma igång med VARDAGSMEDITATION🧘‍♂️

Till dess; KRAM!

2 reaktioner till “En liten paus för större andlighet”

  1. Kloka ord. Just nu njuter jag av att värmen och solen är tillbaka efter en mycket grå dag igår, då jag försökte tänka på att regn behövs. Men hade det inte varit så tråkigt väder igår hade jag nog inte njutit så mycket som jag gör idag☀️
    Motsatsen behövs🙌
    Ha en fin dag🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s