50 % rabatt i dag!

Hej på er! På grund av att börjat blogga hos en av Sveriges största medium, Vivi Linde, har inläggen här blivit lite färre. Jag är fri att ha flera bloggar, (vilket jag också har) men jag får inte posta samma inlägg som lagts ut hos henne någon annanstans. Kommer snart ge er länken dit, eller ännu bättre, få upp den fina widget hon gjort till mig här, som gör att den som vill med ett enkelt klick kan läsa mina inlägg, och andras, på hennes sida.

Men till dig som är här just nu har jag ett riktigt fint erbjudande, som inte kommer ofta. I dag får de första två som bokar valfri tjänst hos mig hela 50 % rabatt!! Med tanke på att jag precis höjt mina priser (med femtio kronor), kanske det känns extra prisvärt och smart att slå till;) Vill även nämna att det finns en tid kvar för fullmånehealing på måndag 16 maj, en av mina mest omtyckta tjänster, och tillika väldigt kraftfull. Önskar dig en fin dag, och stort tack för att du tittade in. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s