Healing med supermånen

Kommande tisdag är det supermåne, och jag ser att en del redan kikat in här från Instagram, och förmodligen inte hittat mer än den vanliga fullmånehealingen att boka, (den som finns under fliken Tjänster och Priser i menyn).

Men priset är detsamma, och senast i kväll kommer jag berätta i ett inlägg om vad just denna supermåne gör för skillnad i en healing. Så tack för att du redan tittat in, och gör det gärna igen🌕Om du är intresserad är det klokt att vara snabb med att boka, jag har fått bokningar redan, men har några tider kvar😊

2 reaktioner till “Healing med supermånen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s