Supermånen och healing!

Fullmånehealing har sedan starten av min verksamhet varit en av mina mest omtyckta tjänster, och det märks verkligen nu när supermånen är i antågande!

Faktum är att tiderna på tisdag 14 juni redan håller på att gå åt, så jag har bestämt mig för att sätta in extra tider på måndag 13 juni. (Fullmånehealing går nämligen lika bra att göra två dagar innan och efter, enligt min andliga lärare Lisa Odenhjälm på Mediumskolan). Oavsett om du är van vid healing eller inte vill jag ge dig rådet; Är det någon gång du ska unna dig en behandling är det nu🌟Men dröj inte med din bokning om du vet att du är intresserad.

Låt dig få ta del av extra mycket ljus – från månen – vid denna healing🙏

Vad är det då som är speciellt med supermåne? Först och främst är den extra nära jorden, så ljuset blir extra starkt. Det gör naturligtvis healingen extra kraftfull, då vi helar med ljusets hjälp. Och astrologiskt sett är just denna supermåne helande, då den påverkas av en liten planet som heter Chiron, och det är här det blir extra intressant! Som kuriosa kan nämnas att Chiron går i en ovanlig bana mellan Uranus och Saturnus, men det viktigaste är att i den grekiska mytologin var Chiron lärare och healer!

Unna dig energipåfyllning inför sommaren🌞

Det sades dock att han kunde hela alla utom sig själv, så vid denna måne är det klokt att lägga fokus på att hela dig själv, och inte ”bara” hjälpa alla andra💖Hur bra passar inte det på många av oss kvinnor?!

Speciell tonvikt, enligt Chiron, läggs här vid själslig healing, själens kommunikation, och beskydd. Enligt healing startar dock all form av läkande i själen, så det här är även en fin start för dig som lider av kroppsliga krämpor.

Koppla av, och låt dig få fyllas på av supermånen🌕

Jag ser redan fram emot dessa healingsessioner, och har passat på att boka en behandling hos en kollega, så att även jag får njuta av extra kraft☺️

Via fliken ”Kontakt och bokning” i menyn ser du hur du bokar💖Nu önskar jag dig en fin dag där du tar hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s