Semester

Hej på er🤗Det blev så mycket healing förra veckan att bloggandet inte fick plats. Men nu är det lugnare. Jag har nämligen bestämt mig för att nu är det sommar!

Även om jag inte är ledig ännu tänker jag dra ner på tempot. Dröja mig kvar i trädgården när jag matat kaninerna. Inte fylla ut all ledig tid med något man borde göra. Träna på att vara lat, helt enkelt. Njuta av en extra kopp…nej, inte kaffe. Utan fänkålste istället☺️Det finns många sätt att ta hand om sig.

Kaffe är ju gott, men….

Något jag bestämt mig för nyss är att ta semester från min healingverksamhet. Du kan boka healing eller vägledning hos mig t.o.m 30 juni, men från 1 juli och några veckor framåt är det stängt. Enda undantaget är om man fått sommarhealing av mig, och som en del av mitt erbjudande önskar ytterligare en (med fin rabatt)! Det gör jag gärna de två första semesterveckorna. Blir du nyfiken på somnarhealing, läs gärna mer under fliken ”Tjänster och Priser” i menyn☘️🌞🌸

Platserna är dock starkt begränsade, så vänta inte med att boka en riktigt fin energiboost inför DIN sommartid, om du är intresserad. Som en bonus får du även välja ut tre stenar som kommer till dig inom en vecka efter din healing🛍

Som det ser ut nu kommer jag fortsätta blogga, även under ledigheten, och senare i veckan dyker det upp en liten tävling här, så titta in snart igen🤗

2 reaktioner till “Semester”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s