Ljuva sommar?

Sommaren…Visst vill man att den ska vara full av sol, sand mellan tårna, långa bad och alla de där stunderna när man äntligen bara kan vara. Plus allt man förmodligen vill göra, särskilt om man är ung.

När molnen tornar upp sig fast man inte vill🥲

På min vardagsblogg http://mitt-liv.blog/ kan du i dag läsa lite om hur det kan vara att ha neuropsykiatriska diagnoser i familjen. Kanske har du själv erfarenhet av det, om inte har du med all säkerhet erfarenhet av annat. Och just det är min mening med det inlägget. Att sätta en liten spotlight på att sommartiden inte glänser för alla. Det vet ju vi vuxna egentligen, men det kan ändå vara välbehövligt med en sådan påminnelse emellanåt. Och tröstande. Vi är aldrig ensamma om våra bekymmer, och att dela dem gör oss ännu mindre ensamma.

Allt är bättre tillsammans, bl. a att gräva!

Nästa gång jag bloggar blir det mer andligt, även om jag ännu inte vet det exakta ämnet. Har du ett önskemål får du gärna skriva det till mig, antingen i en kommentar, via mail, eller i ett DM på Insta, där jag heter @healingnaradig

Ps Nu på fredag 1 juli tar jag senester några veckor, men kommer fortsätta blogga och vara aktiv på Insta. Men fram t.o.m. torsdag går det jättebra att boka, t. ex somnarhealing🌞🌸💦

Du hittar mer information om den, och mina andra tjänster, under fliken ”Tjänster och priser” i menyn. KRAM❤️

Glöm inte att dricka i värmen💦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s