Erbjudande i dag!

Som jag skrivit här förut går jag på senester i morgon 1 juli🌞Eftersom jag är egenföretagare har jag friheten att välja hur länge, och det har jag ännu inte bestämt. Men det blir mellan två och fyra veckor, och jag meddelar här på hemsidan och på Instagram så fort jag vet.

För att dela min sommarglädje mer er släpper jag en sista tid för sommarhealing i dag☺️Du kan läsa om vad det innebär under fliken Tjänster och Priser i menyn, men jag kan berätta att det är en riktigt fin energiboost, som bl. a innehåller chakrabalansering, något som annars är en egen tjänst. Den här healingen varar därför lite längre. Som en enorm bonus får du som bokar den dessutom 200 kr rabatt (ord.pris 595 kr) och 3 små gåvor i form av stenar du själv får välja.

Jag har ca 10 olika sorter att välja mellan, så du kommer hitta några som passar🥰

Det här erbjudandet gäller dock bara en person och i dag, så vänta inte med att boka! Tiden är flexibel, du kan välja en som blir bra för dig mellan kl 16.30 – 20.30. Varmt välkommen🥰

Jag önskar dig en riktigt fin fortsättning på veckan! Jag kommer fortsätta blogga och synas på Insta där jag heter @healingnaradig även under ledigheten, så vi syns ändå hoppas jag☺️Nästa inlägg kommer handla om Soul Realignment, för nu är jag certifierad Practitioner🙏🥳Du som inte vill vänta med att få reda på vad en sådan transformerande läsning kan göra för dig kikar bara in under fliken Soul Realignment i menyn.

Ps För frågor och bokningar (som ligger efter min semester) finns det tid även under min ledighet. Ring, skicka mail eller DM. KRAM❤️🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s