Så mycket mer än en läsning!

Hej på dig, hoppas att du har en fin sommar trots att vädret sannerligen skiftar.

Vissa dagar börjar så här fint🌞

Själv har jag så smått börjat njuta av min semester, särskilt nu när jag börjar tillfriskna från en jobbig förkylning. Och så njuter jag förstås av att jag numera är certifierad Soul Realignment practitioner!

Är du nyfiken på vad en sådan läsning innebär, och vad den kan göra för skillnad i DITT liv, så tycker jag absolut att du ska gå in under fliken med namnet Soul Realignment här i menyn, där det finns en utförlig beskrivning av min nya tjänst. Och är det något du undrar över är du så välkommen att höra av dig med din fråga även under min ledighet🤗

Kanske har du redan läst på, och är till och med sugen på att boka? Men så är det ju mitt i sommaren, pengarna kommer rulla, min verksamhet har semesteruppehåll…Osv. Smartast att ligga lågt, och vänta in det där öppningserbjudandet jag lovat…Är det så du tänker?

Men du, precis som jag skriver ovan🔼Om du är intresserad tycker jag att du ska boka in en läsning i början av augusti redan nu. För då får du automatiskt ta del av mitt öppningserbjudande, och DESSUTOM får du en liten rabatt för att du varit så klok och modig och valt att göra en läsning. Vill du veta mer om detta, bara kontakta mig via mail, DM på Insta, eller slå en signal så berättar jag mer😍

Alla mina kontaktuppgifter finns förstås under fliken Kontakt☺️Jag hoppas att du får en riktigt fin helg, och fortsatt fin sommar. Vi hörs, eller syns snart här på bloggen igen🔮KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s