Soul Realignment®

Jag är så otroligt tacksam, glad och förundrad över att min nya tjänst Soul Realignment, redan fått fler bokningar än jag vågade förvänta mig!

Men det gör också att jag tyvärr behöver begränsa de erbjudanden jag tidigare lagt ut. Det gäller dels mitt sommaerbjudande för dig som bokar mellan 9-19 juli, och som förutom att du automatiskt får ta del av öppningserbjudandet i början av augusti, dessutom får en extra rabatt för att du bokar redan nu!

Exakt hur stor rabatten är får du veta om du kontaktar mig, men eftersom detta erbjudande redan blivit så omtyckt, har jag i skrivande stund bara möjlighet att ge det till ytterligare två klienter. Om du vet med dig att du vill ha en Soul Realignment-läsning, tjänar du alltså mest på att boka nu!

Öppningserbjudandet är också fint, men inte lika stort, och även det kommer vara starkt begränsat, och bara gälla ett fåtal bokningar. Jag beklagar att jag stramar åt mina erbjudanden, men hoppas på din förståelse.

Det viktigaste är ju inte att jag säljer massa läsningar, utan att jag har tid för de läsningar jag gör, och att de håller högsta kvalite´.

Så, som sagt, om du är seriöst intresserad, vänta inte med att anmäla ditt intresse! Erbjudandet  jag lade ut häromdagen, som gällde en endast en person, var taget två timmar senare!

På min hemsida, som du hittar länken till i presentationen av mig bredvid, kan du läsa en utförlig beskrivning av Soul Realignment, under fliken med samma namn, samt hitta prisuppgift. Och rabatten får du alltså reda på om du kontaktar mig. Det kan du göra antingen här, eller på något av de sätt som anges under fliken Kontakt och bokning på hemsidan.

Välkommen att boka💖

Trevlig helg, vi hörs om det är meningen att det är just DU som ska ha en läsning😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s