Min semester är över, men…

Hej på er🤗Hoppas att ni haft en fin sommar hittills, som ni fått fylla med det ni vill🙏Om inte allt blivit som ni önskat, (blir det någonsin det)? så är ni INTE ensamma. Det gäller att lära sig att dansa i regnet under livet, verkligen, för alla dagar kan, och ska inte vara fulla av solsken, hur gärna vi än skulle vilja☔️Den här sommaren har f.ö. bjudit på det mesta i väderväg…

Syrrans man och glada hoppande kusiner i vår trädgård
Syrran och äldste sonen en VARM dag🌞

Som ni ser har vi besök från Italien, min syster med familj. Innan dess hade vi brorsans familj i närheten ett tag🙏Jag säger bara; KUSINER❤️

Nu är min semester över, men jag har begränsad möjlighet att ta emot bokningar, då jag har mycket Soul Realignment®- läsningar.

Men lite plats finns det allt☺️Jag vet att vissa av er väntat på att boka healing, hör gärna av er. Men framför allt; ta hand om er🌸💖Ta hand om fina stunder, och omfamna även de mindre bra. Allt är en del av en helhet, och både ljus och mörker ingår i den helheten. KRAM!

5 reaktioner till “Min semester är över, men…”

  1. Hej! Hoppas du haft en fin semester.😊Jag undra om du möjligtvis någon tid för mig i em eller imorgon,jag har fått så väldigt ont i min vänstra fot.Doktorn säger inflammation men jag vet inte svullen är den och ont gör den.Tänkte det kanske kunde hjälpa med en behandling av dig😊
    Mvh
    Lise-Lotte Söderberg

    Hämta Outlook for Androidhttps://aka.ms/AAb9ysg

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s