Att vara låg…

Alla hamnar vi där ibland, det är naturligt. Sorg, depressiva tendenser, ångest, känslan av kraftlöshet, eller att inget är meningsfullt. Ibland klarar vi det bättre, andra gånger lamslår det oss. Själv har jag varit låg i några dagar, och är väldigt tacksam för att det börjar släppa nu🙏 I inlägget som du länkas till nedan, delar jag med mig av några tips. Kanske är det sista, som låter för enkelt (?) mest värt att prova. Särskilt nu när det är sommar. Mer säger jag inte😉KRAM!

2 reaktioner till “Att vara låg…”

 1. Tack Louise😊
  Jag har också känt mig nere och lite deppig,kanske för att jag är hemma och sjukskriven för min onda och svullna fot som inte släpper,jag hoppas det släpper efter snart.Dina ord stämde så bra,nu har jag satt mig i en fåtölj och tagit fram mitt sticke och kopplar av.
  Kram Lise-Lotte Söderberg 🤗

  Gillad av 1 person

  1. Hej Lise-Lotte, vad tråkigt att höra att det går segt med din fot…Ibland finns det en högre mening med något som vi inte förstår i stunden. Men det tar naturligtvis inte bort att det är jobbigt med motgångar…Hoppas att du snart mår bättre, och tack för fina ord om mitt inlägg🙏🤗Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s