Ge dig själv healing

Hej på er! Här kommer ett inlägg om hur du kan ge dig själv healing. Det är nämligen något du alltid kan göra, oavsett erfarenhet. Det är dock viktigt att inflika att om du aldrig gjort det förut krävs det ofta övning och tålamod, precis som med allt annat. Och om det i början känns riktigt konstigt eller avigt, ge inte upp! Att ge sig själv healing är att ge sig själv omsorg och kärlek, något nästan alla behöver mer av.

Mitt enklaste tips är att sätta eller lägga dig bekvämt. Slut ögonen, och ha gärna på lugn meditationsmusik. Blir det med inslag av vatten, regn eller fågelkvitter är det jättebra, men inget måste. Huvudsaken är att du upplever det rogivande.

Om du är en person som har lätt att visualisera kan du föreställa dig att du befinner dig på en rofylld plats, som en skogsglänta, eller en vacker trädgård. Det är dock verkligen inget måste, det kan vara komplicerat nog i början som det är.

Nu ska du nämligen, oavsett plats eller inte, fylla på dig själv med ljus. Du kan se det som guldigt, eller solljus, om du tycker att det är lättare. Men var medveten om att det är ett kraftfullt ljus, fyllt med kärlek, som kommer från den högsta källan, oavsett om du kallar det Källan, Gud eller Universum. Se för ditt inre öga hur det ligger ovanför dig som ett moln, eller kommer som strålar från himlen, och hur det genomsyrar hela dig.

Låt det lysa upp fötterna, magen, huvudet, armarna, överallt, och med sin styrka lindra, rentav ta bort värkande eller oroliga områden. Ett viktigt råd här är att inte tänka på din arm som värkande, om det är något du har problem med, utan bara se ljuset strömma genom den med extra kraft. Gör denna process så lång som du vill, och om det inte blir för mycket, kan du gå igenom kroppen, och se ljuset skimra i lungor, muskler, magsäck osv.

Avsluta med att tacka dig själv för att du gett dig den här stunden och din kropp för att den tagit emot healing. Sitt eller ligg kvar så länge som du behöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s