Vi har en vinnare!

Ber om ursäkt för att detta inlägg inte kom i går som utlovat, men oväntade händelser inträffade, och tiden räckte helt enkelt inte till…Men vinnaren har meddelats personligen, och på Instagram, där jag var aktiv i går🌟

På Instagram, där jag heter @healingnaradig hintade jag häromdagen om att en ny tävling, där jag lottar ut en Spirituell Vägledning är på gång, så håll utkik! Du som följer mig här missar aldrig ett erbjudande, men säkrast är att följa mig även på Instagram😉

Jag önskar dig en fortsatt fin eftermiddag och kväll. Jag njuter av solen, lite frusen, för nedan ser du vad jag gjorde innan i dag⬇️

Du som är ny här, varmt välkommen, och kika gärna runt på sidan. Utöver healing och vägledning är Soul Realignment®️ en otroligt transformerande och spännande tjänst jag har. Kram, och ta hand om dig💖🤗

2 reaktioner till “Vi har en vinnare!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s