Vinnaren av en Spirituell Vägledning!

Jag ber om ursäkt för att detta inlägg kommer lite sent, vinnaren av en Spirituell Vägledning hos mig presenterades, och underrättades på Instagram redan i förmiddags, men sjukdom i familjen har ställt till det en del i veckan…

På min reel i sista inlägget på Insta, berättar jag även om något riktigt spännande som kommer hända mig i nästa vecka, titta gärna in på @healingnaradig om du blir nyfiken😉

Jag vill även tacka alla som börjat prenumerera på min blogg de senaste dagarna, jag hoppas så att ni ska tycka om den🙏Det dyker upp en tävling till om ett tag, men min ambition med bloggen är också att den ska innehålla en hel del andlighet.

Önskar er en riktigt fin helg🤗❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s