Väldigt personligt om mig

Efter mina utlottningar av healing och Spirituell vägledning har ni blivit ännu fler som prenumererar på min blogg, och det är jag förstås väldigt glad över!

Jag tänkte därför att jag skulle presentera mig själv lite grand, och samtidigt väldigt personligt.

Om du redan har läst under fliken ”Om mig” kommer du känna igen en del, men långtifrån allt.

Jag heter Louise, och bor med man och fyra barn i ett stort hus i en liten by i södra Sverige.

När jag påbörjade min utbildning till healingterapeut var det med förhoppningen om att kunna hjälpa mig själv att läka från en utmattning, och även ge healing till mina barn. Under kursens gång märkte jag och mina kurskamrater att jag hade en stark förmåga att ge kännbar healing, samt att jag även kunde läsa av deras energier. Då föddes långsamt drömmen om att starta ett andligt företag, och kunna hjälpa människor professionellt. Jag har fortfarande inte vant mig vid att jag faktiskt gör detta i dag, och varenda gång jag får feedback blir jag lika andäktig!

Ursäkta slarvig layout, ett av mina omdömen, taget från Insta😌

Om jag tittar tillbaka på mitt liv, och framför allt på mig själv, borde inte mina förmågor komma som en överraskning, tvärtom. Men det som jag nu har insett, att jag är högkänslig, medial och empat, kallades när jag växte upp för fantasifull, och överkänslig. Jag klandrar naturligtvis ingen i min omgivning för detta, hur skulle de kunnat veta? Och hur skulle jag själv kunnat förstå?

Att ha sådana gåvor, känns nog ofta som en förbannelse, till man en dag förhoppningsvis förstår vad det är, och kan börja använda det. Om man vill, såklart.

Visst hade jag nytta av, och roligt med detta i barndomen. Jag hade länge osynliga hundar som jag var ute och gick med. Och ett helt gäng vättar hemma😊Det som kändes obehagligt i skuggorna om kvällen och skapade en hysterisk mörkrädsla, gjorde jag mitt bästa för att inte tänka på. (Men än i dag är det utbildningen till medium som går trögast, jag är helt enkelt rädd för spöken)…😂

Jag hade vänner, men eftersom jag ständigt kände in andra, hade jag även ett stort behov av att vara ensam. Något som inte gick helt lätt, jag var väldigt omtyckt, bl. a. för att jag var så snäll.

Efter min utmattning har jag återigen valt ensamheten, men på ett annat vis än tidigare. Det beror dels på ork, men också på barnen som tar tid och energi. Jag har några få, väldigt goda vänner, och för dem är jag oändligt tacksam. Men jag har även hittat andra att hänga med; mina guider och änglar! Och jag låter åter min inre värld blomstra.

Jag, min inre och den yttre världen kommer allt bättre överens🙏

Att vara medial men inte förstå det, kan lätt kännas som att man överkänslig. Och det är man ju, men inte för att man är svag eller skör, utan för att man har en högt utvecklad medialitet! Man kan även uppleva att man inte passar in, och/eller är lite knäpp.

Och faktum är att för att acceptera att man är medial, måste man vara lite knäpp. Önskar man utvecklas behöver man lyssna inåt, på sig själv, men också på röster och skepnader som många skulle hävda var inbillning, och tro på saker som andra avfärdar.

Om man ska jobba med healing, vägledning och läsningar, som jag gör nu, då måste man vara allt ovan. Alltså; empat, högkänslig, fantasifull, snäll, inkännande, lite knäpp, och modig! På samma gång!

Förutom att skaffa barn, är starten på mitt företag det läskigaste och häftigaste jag gjort!

I nästa inlägg kommer jag berätta om både väntade, och oväntade effekter av healing. Men jag hoppas naturligtvis att jag redan nu gjort dig så nyfiken att du kikar runt bland flikarna i menyn, och läser mer! Om mig, healing, chakrasystemet, och givetvis, mina tjänster och priser. Har du frågor, funderingar eller vill boka, varmt välkommen att kontakta mig. Kram💕

4 reaktioner till “Väldigt personligt om mig”

  1. Tack för fin läsning Louise! Jag känner igen mig Så mycket med detta ♡ jag hoppas att jag också kan få möjlighet att jobba med detta (mer eller mindre) i framtiden.
    Kram från Sophia

    Gillad av 1 person

  2. Vad fint att läsa Louise. När jag tänker på dig tänker jag snäll, ärlig och hängiven.
    Den där ”knäppheten” är också ett stort plus. Vad glada vi kan vara att du startat ditt företag. Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s