Olika effekter av healing

Hej på er, hoppas att ni har en bra vecka. I dag tänkte jag, som rubriken skvallrar om, skriva lite om healing, men först några ord om utlottningen nu på fredag (30 sep) av en liten Soul Realignment®- läsning. Du som är prenumerant har ju automatiskt en plats i tävlingen! Och du som inte är det, börja prenumerera så är du med:)

Hur du deltar beskrivs utförligt i förra inlägget. Läsningen, som handlar om vem du är på själsnivå, har ett värde av 1290 kr, (du kan läsa mer om den under fliken Soul Realignment® och Fastighetsrensning i menyn) så det finns ingen anledning att inte tävla;) Lycka till!

Nu till ämnet för dagen: Healing.

Det forskas en hel del runt detta ämne, och därmed finns det dokumenterat och bevisat att healing, speciellt när den sker vid upprepade tillfällen, verkligen har effekt.

Även hos allmänheten börjar det bli mer och mer känt att healing hjälper på många områden. Det gäller allt från sänkt blodtryck till bättre sömn, smärtlindring, samt minskad oro och ångest. Men vet du att du även kan få förbättrad mag- och tarmfunktion, stärkt självkänsla  och ökad koncentrationsförmåga? Det är helt fantastiskt, och forskningen är dessutom övertygad om att vi bara är i början av att upptäcka, och utveckla denna kraft!

Här nedan kommer ännu mer spännande fakta, både sådant jag lärt mig av min lärare och sådant jag själv märkt i arbetet med klienter:

För varje gång du får healing förlängs och förstärks effekten av den. Jag brukar jämföra det med att gå till en massör eller psykolog. Mirakel kan ske, alltså att vi mår mycket bättre genast, men ofta är det upprepade besök som leder till hållbar förbättring. En process i likhet med mycket annat, helt enkelt.

Healing går dit den behövs bäst (och det är inte healern eller klienten som avgör det).

Klienten har ofta ett önskemål, t. ex. ett ont knä, och healern sätter intentionen att få läka det. Men healingkraften vet alltid bäst! Kanske är det ryggen som behöver helas för att knäet ska må bättre. Då går hjälpen dit först. Detta kan dock vara lätt att missa, eftersom vi lätt hänger upp oss på det vi önskat att hjälp med. Här kommer ett bra exempel:

”En kvinna som fått healing ett flertal gånger, berättade för mig att hon inte kände någon skillnad alls, varken psykiskt eller fysiskt. Hon var fortfarande ofta nedstämd, och hennes onda höft hade knappt förbättrats heller. Det var naturligtvis en besvikelse, hon hade investerat både hopp och pengar i detta. Men en dag sa hennes chef att hon med glädje noterat kvinnans sjunkande frånvaro på jobbet. Då gick det upp för henne att hon inte var lika infektionskänslig längre”.

Healing jobbar i olika lager och skepnader:

Om du får en idé eller ett infall under eller efter en healing, vifta inte bort det! Bestäm dig för att gå mer skogspromenader, om tankarna vandrade dit under sessionen. Eller köp nya arbetstofflor till jobbet, om det slog dig. Sådana tankar och idéer är ofta en förlängd arm av healingen. Likadant med trötthet. Man kanske har bett healern om en energiboost, bara för att upptäcka att man är jättetrött dagarna efter…Men det beror på att det nästan alltid är en stressad och uttröttad person som vill ha mer energi. Så healingkraften säger; ”Varsågod, här kommer tröttheten du bär på, i stora lass. Nu är du tvungen att vila, så att du blir av med den och får ny energi”!

En energiboost, med andra ord! Kan tilläggas att trötthet efter en healing är vanligt, och ofta även beror även på att olika utrensningar skett.

Men vet du att det också kan påverka din andliga, och mediala utveckling att ta emot healing? I inlägget efter att vinnaren på fredag presenterats skriver jag mer om det. 

Ta hand om dig, kram!

2 reaktioner till “Olika effekter av healing”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s