En vinnare, samt bonus till en prenumerant!

Hej på er, nu har vi en vinnare! Hon heter Helena, och jag har skickat mail till henne i dag, men utan att få gensvar än. Heter du Helena? Kolla inkorgen i så fall, och hör av dig💖

Jag är så glad över att så många ville delta i utlottningen av den lilla Soul Realignment®️- läsningen, att jag därmed fått ännu fler prenumeranter på bloggen, och ska göra allt för att ni ska trivas här🙏

Redan i helgen kommer ett inlägg om varför det inte är ovanligt att personer som upprepade gånger tar emot healing utvecklar sin egen intuition och andlighet, ett ämne som jag tror kan intressera många som hittat hit. Och även om du inte vann i dag, ge inte upp!

Fredag 21 oktober lottas en healing eller vägledning ut, och du som prenumererar har AUTOMATISKT en plats även i den tävlingen🌟

Men om du var extra sugen på just Soul Realignment®️ har jag EN BONUS till en prenumerant redan i dag: Fram till söndag kan en person köpa Lilla Soul Realignment®️- läsningen för 888 kr! (Ordinarie pris 1290 kr). Här gäller dock först till kvarn, så tveka inte om du vet med dig att du vill ha läsningen, utan boka! Det kommer inget bättre erbjudande i år.

Under fliken Soul Realignment®️ och Fastighetsrensning i menyn kan du läsa mer utförligt om vad Lilla och Stora Läsningen innebär. Passa gärna på att kika runt på min sida om du är ny här. kanske vill du veta spännande fakta om healing, fördjupa dig i chakrasystemet, eller varför inte boka en intuitiv healing där du får budskap efteråt?

Jag önskar dig en riktigt fin fredagskväll, och TACK för att du läser och följer min blogg! Det betyder mycket för mig.

2 reaktioner till “En vinnare, samt bonus till en prenumerant!”

 1. Hej!
  Men tack så jättemycket för vinsten 🤩🥳❤️
  Ser fram emot den med spänning! ❤️🙏❤️
  Önskar er en trevlig helg tillbaka 🤗❤️
  Kramar
  Helena Änglavrå

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s