Hur healing kan utveckla dina andliga och mediala förmågor

(Hej alla prenumeranter! Ni vet väl att ni har en automatisk plats i utlottningen om en valfri healing eller vägledning 21 oktober? (Gäller dock inte Soul Realignment®) Vill du bli prenumerant, gå längst ner här på startsidan, fyll i din mailadress, och tryck därefter på knapen Prenumerera, så är du också med i tävlingen! Görs lättast via dator).

I inlägget ”Oväntade effekter av healing” lovade jag att berätta hur healing kan utveckla din andlighet och medialitet, även om du ”bara” är mottagare av healing. Som jag skrev i det inlägget (gå gärna tillbaka två inlägg och läs om du inte gjort det) är det naturligtvis upprepad healing som ger bäst effekt. Precis som när du besöker en massör, kiropraktor eller samtalsterapeut. Ibland känns en behandling som ett mirakel, men oftast är det inte så det fungerar.

Dock ska processen som sätts igång inte underskattas! Och detta kan mycket väl, när vi får healing, även leda till att vi öppnar upp för de andliga och mediala förmågor vi bär inom oss. Efter att ha upptäckt det hos många klienter har jag några teorier till varför:

De som provar på healing första gången är ofta både skeptiska och förhoppningsfulla.

Man är nyfiken och öppen inför att det kan hjälpa, men inte helt övertygad. (Är det bara hitte på)? Att då, i många fall både känna av healingen under tiden och efteråt i form av en förbättring i sin värk, nedstämdhet eller vad man nu sökt hjälp för, är en fantastisk dörröppnare in till den egna andligheten! Plötsligt är de mystiska energierna inte bara något man hört om, utan man går själv runt som ett levande bevis på att det fungerar!

Många känner av healingen medan den pågår. Ofta genom djup avslappning, att man somnar oväntat snabbt, eller kanske har man upplevelser under tiden. Man kan se färger, eller förnimma värme och pirrningar i kroppen. Men även om man inte skulle uppleva något alls, är det stort att få höra budskapen efteråt, alltså den information healern fått om dig genom att vistas i ditt energifält. ”Oj, hur kunde du veta det? Det stämmer på pricken”, är en vanlig reaktion jag får.

Sanningen är ju den att jag vet inte exakt hur det går till. Men som helhet visar healing på att det finns mycket som vi inte uppfattar med våra fysiska sinnen, men som ändå är högst verkligt! Och när vi förstår det blir det också lättare att tänka i större perspektiv: Att energier påverkar, samt att änglar och Gud kan existera känns inte lika långt bort längre. Tvärtom har du kanske fått höra något av DIN guide eller skyddsängel, genom healern, som du kan koppla till din fysiska veklighet.

Som en effekt av ovanstående är det inte alltså inte ovanligt att personer som mottagit healing, utvecklar sin egen andlighet och medialitet. Helt enkelt för att man många gånger känt av den medan den pågick. Sedan har man fått höra saker om sig själv som stämmer, sådant som healern inte kunde känna till. Och efteråt upplever man ofta en förbättring i sitt tillstånd, speciellt om man bokat sessioner flera gånger! Jag har hittills inte mött någon som inte blivit djupt berörd av det.

Det väcker dessutom hopp, glädje och ofta en nyfikenhet på andligheten. Och nyfikenheten, om vi vill ha kontakt med vår egen andlighet, och våra vägledare, är verkligen den bästa inkörsporten till kontakt med dem! Mer om det berättar jag i ett inlägg snart. I nästa inlägg hoppas jag kunna lägga ut länken till intervjun där jag berättar mer om min andliga resa, och om mitt arbete. Varmaste tack för att du läste, och ha en fin söndag! Och du, har du frågor, funderingar eller vill boka, så finns jag bara ett mail, DM eller samtal bort;)

Följ mig gärna på Instagram där jag heter @healingnaradig

2 reaktioner till “Hur healing kan utveckla dina andliga och mediala förmågor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s