Intervjun!

Ursäkta att det kommer två inlägg på samma dag, men jag kan inte låta bli att lägga ut intervjun där jag berättar för underbara Eva-Lena Andersson på Haby Ängeln om min andliga resa, och arbete. Det blev ett väldigt personligt möte där jag bl. a delar med mig av hur det kan kännas att ge healing, att livet blev ensammare efter utmattningen och Covid, och hur jag tycker att man bäst vårdar kontakten med sina änglar och guider. Hoppas att ni vill lyssna, om och när ni har en stund över. Trevlig kväll🫶🥰

6 reaktioner till “Intervjun!”

  1. Vad roligt att du lyssnar Anki, tack!! Yes, jag har några ex kvar, klart att du får köpa:) Får jag passa på att fråga dig; om du går in på min blogg från min kommentar på din blogg, kommer du till denna blogg då, eller till min gamla (Mitt manus)? KRAM, skicka gärna din adress via mail.)

   Gillad av 1 person

   1. Jisses vad jag krånglar till detta, förlåt. Trodde att du kommenterade på Mitt Liv, (min vardagsblogg) och undrade om du kommer till den från min kommentar på din blogg? Förstår om du inte fattar, och det blir svårt att hänga med här…Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s