Öppna dörren till din andlighet

Hej , hoppas att ni haft en fin vecka. Hos oss har vädret varit ganska dramatiskt, i likhet med världen i övrigt, men vindarna som blåst över oss har ju åtminstone gynnat elpriset…Inget ont som inte har nåt gott med sig, och allt det där.

En välsignelse i vårt hus🙏

Två inlägg bakåt skrev jag om både väntade och oväntade effekter av healing, och avslutade med att berätta lite om hur det kan utveckla din andlighet och medialitet att ta emot healing. Förklaringen är lika enkel som magisk; Många känner av det under tiden. Det kan vara allt från värme eller kyla, pirrningar, att domna bort, tappa greppet om tiden, och/eller uppleva färger eller bilder med sin inre syn.

En del får också insikter, eller t.o.m. meddelanden från änglar och guider. Och även om det sistnämnda vanligtvis bara händer dem som har en utvecklad medialitet sedan innan…så ska man aldrig säga aldrig! Vissa är helt enkelt mer utvecklade än de vet om.

Varje healingupplevelse är unik

Men även om man inte skulle känna av healingen, blir många berörda av de personliga budskap de får efteråt av mig. Budskap som prickar in dig som person trots att jag inte känner dig, eller en händelse bakåt som ni vet att jag omöjligt kan ha vetskap om. Sådant som övertygar dig om att jag (eller en annan healer) verkligen varit på besök i ditt energifält, och tagit del av informationen där.

Den som har mindre värk eller oro efter en healing är ofta glad på mer än ett vis! Man tycker sig ha fått ett eget bevis för att mystiska, osynliga krafter faktiskt existerar, och det öppnar ofta upp för mer. Om du inte trott innan kanske du känner en nyfikenhet nu;

Finns det något mer, sådant vi inte uppfattar med våra fysiska sinnen? Du kanske funderar på om Gud, änglar, hjälpare, ett välvilligt Universum, Källan, eller vad du vill kalla det existerar? Ja! Ja! Ja! är mitt svar! Dessutom är nyfikenheten din bästa inkörsport till denna osynliga och kraftfulla värld. Helt enkelt för att det får dig att se saker i ett nytt ljus, och därmed öppnar ännu fler dörrar. Får du lust att läsa en bok i ämnet, eller googla? Utmärkt, gör det. Ser du nu på den där mystiska upplevelsen i din barndom ur ett annat perspektiv? Eller har jag sagt något till dig som även ett annat medium berättat? Börjar du tänka på hur fantastiskt det skulle vara om DU själv fick egna upplevelser, eller kontakt? Och vet du i så fall hur mycket potential den tanken väcker? !

För dina guider och änglar VILL ha kontakt med dig❤️Om du vill förstås, det är grunden för det hela. De skulle aldrig tränga sig på.

Om du nu tänker: JA, vad spännande, jag vill! Grattis, då är det bara att sätta igång!

Det första steget är naturligtvis att tala om för dem att du vill ha kontakt. Det andra är att tysta ditt sinne, vilket oftast görs med hjälp av meditation. Men mer om det i nästa inlägg. Nu tackar jag dig som läste och önskar dig en riktigt fin helg🍁🫶

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s