Kontakt med det gudomliga börjar i DIG

Inlägget ”Öppna dörren till din andlighet” avslutade jag med att lova att ge några tips på hur du kan få kontakt med dina osynliga hjälpare.

Det finns dem som tror att sådan kontakt, eller t.o.m. ynnesten att få ha guider och änglar runt dig bara är för dem som tror och/eller är mediala. Inget kunde vara mer fel!

Sant är däremot att den som är andligt öppen, vare sig personen i fråga ”bara” har det för sig själv, eller arbetar som medium eller healer, har en bättre och starkare kontakt än de flesta andra. Vilket beror på att man då arbetat mycket med sin intuition, och att skapa kontakt uppåt. Och som jag skrev om i inlägget jag nämnde i början vill våra guider och änglar alltid ha kontakt med oss. Och de finns inte närmare en andlig, medial person än någon annan, det är bara så att dessa personer uppfattar dem bättre än andra.

Tålamod är en viktig del i processen

Det är en förmåga som går att träna upp. Vivi Linde, som tillsammans med Camilla Elfving bl. a. leder Mediumpodden, sa vid ett tillfälle att alla inte har gåvan att bli ett bra medium, däremot har alla förmågan att bli sitt eget medium. Alltså lyssna inåt och uppåt, och få svar om sig själv, och sin livsväg.

Men hur tränar man då upp denna förmåga? Givetvis finns det många svar här, eftersom det sällan är likadant för alla En del verkar bara ha fått gåvan, utan att veta hur. Andra förändras vid en livskris, och kan plötsligt uppfatta sådant de inte kunde innan. Men de flesta av oss får som sagt träna.

Ett bra, och modigt första steg är att tala om för dina änglar och guider att du vill ha kontakt. Det gör dem glada, och oerhört benägna att hjälpa till, och är en enorm dörröppnare!

Det andra är att tysta ditt sinne, och börja lyssna, och det börjar med att du lyssnar INÅT. För hur skulle du kunna uppfatta dem, om du inte hör dig själv? Deras kommunikation med dig kommer ju ske i din värld, och allra mest i din inre.

Om du redan mediterar, grattis! Då har du kommit en bit på väg. Men om du inte gör det, är det en otroligt bra början.

Tar det emot, eller om du blir stressad och undrar hur i hela friden du ska få in det i ditt redan tighta schema, så lugn! Du kan börja med korta meditationer för att vänja dig, kanske bara 5-10 minuter. Eller du kan lägga in en kort stund, då du bara fokuserar på att andas, och stilla/tysta dina tankar, på skogspromenaden, eller i duschen. För det viktigaste med meditation är inte hur vi gör det, utan att vi gör det: Dämpar vårt tankebrus så gott vi förmår, så att tystnaden kan få en plats inom oss.

För då kommer vi börja höra oss själva. Vår inre röst, vad vårt hjärta vill. Och det öppnar som sagt upp för våra osynliga hjälpare som oftast kommunicerar genom våra sinnen.

Något jag varmt vill rekommendera när det kommer till meditation, är vägledda sådana, särskilt för dig som är ovan. På Mediumpodden finns ett antal sådana, bl. a. en som handlar just om att möta din guide. Men det finns mängder, om du ger dig ut och googlar!

Jag skulle gärna berätta om hur våra änglar och guider gärna och ofta kommunicerar med dig i den yttre världen också, men detta inlägg börjar bli lite väl långt. Så det, samt två av de viktigaste nycklarna om du vill låsa upp dörren till din andlighet, och kontakt uppåt, skriver jag om i inlägget efter utlottningen på fredag.

På fredag 21 oktober lottar jag ut en healing eller vägledning till en av prenumeranterna av denna blogg🥳🫶Är du inte prenumerant, men vill vara med? Scrolla då längst ner här på startsidan, fyll i din mailadress och tryck därefter på knappen Prenumerera, så är du med i tävlingen. Ha en fin vecka nu, där du tar hand om dig❤️🍁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s