Tecken från den osynliga världen

De sista inläggen har, med några undantag för tävling och utlottning, handlat om hur du kan stärka dina andliga och mediala förmågor. Dels genom att ta emot healing (ja, faktiskt, gå gärna några inlägg bakåt och läs ”Hur healing kan påverka dina andliga och mediala förmågor” om du blir nyfiken) men också genom att be dina änglar och guider om att få kontakt med dem. I inlägget ”Kontakt med det gudomliga börjar i DIG” gav jag några tips på hur du kan få kontakt, där lyssna inåt, alltså på sig själv, och att meditera var de två största.

Jag avslutade med att lova att jag skulle ge exempel på hur den osynliga världen kommunicerar med oss i vår yttre verklighet, samt ge dig de två viktigaste nycklarna om du har en önskan att låsa upp dörren till din andlighet. Det här håller på att utvecklas till en hel serie känner jag😉

Och jag påstår inte att det jag skriver på något vis är unikt, eller att detta är råd jag själv har hittat på, även om jag givetvis, likt alla som utforskar något, hittat mina unika vägvisare och strategier längs vägen. Nej, dessa tips har getts av så många, som vet så oändligt mycket mer än jag. Och det, i sin tur, talar väl för att det är bra och trovärdiga råd, som kommer här nedan, och i mängder av annan litteratur, eller om du vill googla på det:

Om du alltså har bett att få kontakt, och förhoppningsvis även gjort vissa ansträngningar som t. ex. att meditera, ja, då gäller det att BÖRJA LÄGGA MÄRKE TILL TECKNEN RUNT DIG!

Hittades på en väldigt smutsig plats när jag var mitt i en bön

Eftersom det är extremt ovanligt att få se en ängel, guide eller annan utomjordisk varelse plötsligt stå i vardagsrummet (det har aldrig hänt mig), eller med sina fysiska öron höra en röst som inte finns i vår dimension (har hänt mig en gång) så är det annat du får hålla utkik efter.

Att hitta en fjäder på ett oväntat ställe, eller precis när du bett om ett tecken, brukar beskrivas som ett. Likaså att sätta på radion, och höra mormors älsklingslåt när du nyss tänkt på henne. Att bli bönhörd är ett annat tecken på att du har kontakt. En dag för några år sedan stod jag i tvättstugan och bad att min dotter skulle hitta någon att leka med. ”Tänk om Tova kunde ringa”, tänkte jag. Knappt en minut senare ringer vår då väggfasta telefon, och sedan hör jag dottern ropa, med glad röst; ”Mamma, får jag leka med Tova”?

Att köpa en andlig kortlek är ett otroligt fint och träffsäkert sätt att prata med den osynliga världen

En annan gång, när jag var i början av min tro, och bad om mycket bevis för deras existens, bad jag om att bli fri från min ryggvärk, som vid det tillfället plågade mig extra mycket. Nu har den varit borta i många år, men då var värken ett ständigt återkommande problem.

Om ni verkligen finns kan väl ni ta bort värken”, minns jag att jag tänkte. Jag minns också att jag var ute och gick, och att solen sken. Och att värken i ryggen bara försvann, som genom ett trollslag. Min största känsla var inte tvivel, utan en enorm FÖRVÅNING. Värken gick inte över den gången, men höll sig borta i flera dagar. Den händelsen är fortfarande stark i mig.

För det mesta är änglars och guiders kommunikation dock inte så tydlig. Det har att göra med att de i vår tredimensionella verklighet nästan alltid kommunicerar med våra yttre hjälpmedel, samtidigt som de ska förmedla att det kommer från dem. Därför tror jag att sådant som fjädrar, och en sång som verkligen betyder något för den som får höra den, är tecken som ofta nämns. Eller ett plötsligt vinddrag, en lampa som blinkar till i ”rätt” sekund, eller att du hittar boken du behöver som genom en slump.

Två otroligt läsvärda böcker, skrivna av ett berömt, engelskt medium

Jag har full förståelse om det här kan låta som hittepå eller önsketänkande. ”Jaja, den som går runt och letar fjädrar kommer ju förr eller senare att hitta någon”. Tyvärr är det just det tänkandet som står i vägen för oss om, och när vi vill komma någonstans i vår andliga utveckling. Visst ser vi fjädrar, vilken inställning vi än har. Visst spelas mormors älsklingslåt på radion ibland. Men när det sammanfaller med en bön, eller du nyss bett om tecken, det är då det är något mer än bara ett slumpmässigt sammanträffande.

Vilket osökt, och avslutningsvis, leder mig in på de två viktigaste nycklarna om du har lust att öppna dörren till din andlighet: TILLIT OCH TÅLAMOD.

I nästa inlägg av denna sort kommer jag skriva lite om hur änglar och guider kan kommunicera genom oss, alltså i vår inre värld.

Önskar dig en riktigt fin söndag, och om du upplevt dig väldigt bönhörd, eller varit med om något spännande/gripande/mystiskt, skriv gärna om det i en kommentar nedan🙏❤️

Nästa utlottning av en healing eller vägledning är 25 november och du som prenumererar på denna blogg är automatiskt med i tävlingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s