Sista chansen att boka med rabatt!

Kikar in här med en liten påminnelse: I dag och i morgon finns fortfarande chansen att boka healing, vägledning eller Soul Realignment®️ till riktigt fina priser! Dock är mina erbjudanden begränsade, vilket innebär att jag inte kan ta för många bokningar. För det viktiga är ju att jag levererar med kvalitet – inte att jag säljer så mycket som möjligt!

Magi finns i skogen, och i veckans priser😉

Av den anledningen har jag endast en ledig tid kvar för Soul Realignment® Stora Läsningen, som just nu kostar 2222 kr (ord. pris 2990 kr) Jag rekommenderar verkligen dig som är seriöst intresserad att överväga att boka eftersom jag sällan har möjlighet att ge denna läsning med så mycket rabatt! Det är en minst sagt annorlunda, spännande och transformerande resa som tar med dig på ett själsligt äventyr! I Stora Läsningen tittar jag bl. a. på tidigare liv med hjälp av information från Akashakrönikan (Livets Bok). Sessionen avslutas med en kraftfull energirensning, och en hemläxa som verktyg när du skapar ny karma, och formar ditt liv framåt!

Du som bokar senast 4 november får dessutom en gratis healing eller Spirituell Vägledning på köpet!

För Soul Realignment® Lilla Läsningen betalar du nu endast 888 kr (ord. pris 1290 kr). Den belyser vem du är på själsnivå, t. o. m. var i solsystemet du först inkarnerade! Du får kännedom om dina andliga gåvor och styrkor, och hur du därigenom bäst manifesterar, och blir ditt bästa jag!

Båda läsningarna ges via ett videosamtal, som du sedan har livslång tillgång till. Läs gärna mer under fliken ”Soul Realignment® och Fastighetsrensning” i menyn. Har du frågor, funderingar eller vill boka finns jag bara ett meddelande, mail, eller samtal bort. Du är så välkommen att höra av dig, även om du inte bestämt dig fullt ut💞

Senast 4 november kan du också boka FULLMÅNEHEALING för 295 kr (ord. pris 495 kr). Den utförs 7 – 9 november och i dagsläget finns det två tider kvar (7 och 8 nov). Det är en kraftfull healing, där jag bl. har laddat kristaller och stenar i månljus natten innan, och ber en mångudinna om hjälp. Den tar ca 45 min och efteråt får du återkoppling i form av budskap jag fått till mig, samt ett draget ängla- eller orakelkort, om du önskar. Ca 45 min, samt återkoppling och budskapskort, gäller även för CHAKRABALANSERING eller INTUITIV HEALING, RIKTAD. Sak samma med priset, 295 kr (ord. pris 495 kr) vid bokning senast i morgon.

I en Spirituell Vägledning kopplar jag upp mig, och blir en länk mellan dig, ditt högre jag och ditt andliga team (alltså dina guider och änglar). Syftet är att vägleda och stötta på ett kärleksfullt sätt som gagnar dig, och det brukar bli en betydelsefull bekräftelse på att det gudomliga verkligen existerar, eftersom du kommer känna igen dig i det jag återger.

30 min kostar 249 kr (ord. pris 395 kr) och 45 min 295 kr (ord. pris 495 kr) när du bokar senast…just det, 4 november!

Exempel på budskapskort

Dags för mig avsluta detta inlägg med ett stort tack till dig som läste, och en förhoppning om att vi hörs i dagarna om det är meningen;) Ta hand om dig för du är värdefull, och du behövs❤️

3 reaktioner till “Sista chansen att boka med rabatt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s