Ett litet snöfall av erbjudanden

Sent i går kväll kom jag på att jag gjort ett misstag…Jag har ju lovat dig, som prenumererar på min blogg, att alltid få ta del av erbjudanden först. Detta missade jag dock, mycket på grund av stress, när jag häromdagen flaggade för min Black Week – White Magic, på min andra blogg hos Tarotguiderna.

Ta del av värmande priser i kylan❤️‍🔥

Fram till i går kunde man boka Spirituell Vägledning 30 min/249 kr, (ord pris 395 kr) och Intuitiv Healing 30 min/249 kr (ord pris 365 kr). Det stod här på Startsidan under Magiskt Erbjudande just nu, men tyvärr blev det inget blogginlägg av det. Jag ber om ursäkt för det, och som en kompensation vill jag ge dig som är prenumerant här ännu mer rabatt:

Fram till på fredag (25 nov), kan du boka följande tjänster för endast 199 kr:

Spirituell Vägledning 30 min😇

Intuitiv Healing 30 min🔮

Chakrabalansering 30 min🌈

Men eftersom jag redan har fler bokningar än vanligt, är erbjudandet platsbegränsat, så dröj inte för länge om du är intresserad! Jag kommer givetvis göra mitt bästa för att hinna säga ja till alla som vill, men det viktigaste för mig är att jag levererar med kvalitet, inte mängden klienter.

Under fliken Tjänster och Priser här på sidan kan du läsa mer om tjänsterna ovan, gör gärna det! Inför både healing och vägledning är det bra att ha förberett sig, men på olika sätt.

Att jag drar ett, eller flera budskapskort om du önskar är något som ingår i alla mina tjänster💖

Avslutningsvis vill jag påminna om utlottningen nu på fredag, där du som prenumererar automatiskt är med och tävlar om en Spirituell Vägledning eller Intuitiv Healing! Om du läser detta och inte är prenumerant, bli det! Gå längst ner här på startsidan, fyll i din mailadress, och tryck därefter på knappen Prenumerera. Enkelt, om du gör det via datorn!

Varmt välkommen med frågor, funderingar och bokning🥰Jag finns bara ett mail, sms eller samtal bort! På Instagram heter jag @healingnaradig

Ha en fin fortsatt vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s