Utlottning

God kväll, nu finns det en vinnare av en Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning, och det är Mia H. Grattis Mia! Du kommer få ett mail av mig senast i morgon. Nu loggar jag ut, och gör mig redo för fredagskväll.

Veckan har, förutom snöfall, innehållit ganska mycket jobb av den andliga sorten, och jag är så glad och tacksam för bokningar, möten i energierna och under samtal, och framför allt förtroendet att få göra detta!

Till er som inte vann i dag; Det kommer fler tävlingar för prenumeranter, så ge inte upp… Du har dessutom fram till midnatt på dig att boka Intuitiv Healing, Spirituell Vägledning, eller Chakrabalansering för endast 199 kr! I morgon är det ordinarie priser som gäller igen, så är du intresserad, boka;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s