Manifestera Mera – ett magiskt program

Har du ett mål, en dröm du skulle vilja uppnå? Och om du har det, försöker du att göra verklighet av det? Oavsett vilket är en sak lätt att konstatera: Ett mål av lite större mått är inte helt lätt att lyckas med. för ofta är det ju en större sak och/eller kräver en rejäl dos ansträngning från vår sida. Vore det enkelt att uppfylla kallar vi det ofta inte en dröm, utan vi gör det helt enkelt.

Att skapa ett enkelt hemmaspa behöver vi inte kalla en dröm – det fixar vi utan större svårighet. Tur det😉

En dröm är för de flesta av oss något som skimrar vackert och lockande i horisonten av vårt medvetande, något vi gärna vill nå, men inte riktigt vet hur. Eller om vi ska våga.

I min nya kurs ”Manifestera mera – med hjälp av Akashakrönikan” får du hjälp på din spännande väg mot din dröm! Jag vill dock påpeka att det ska vara ett specifikt mål, som är mätbart.

Ett sådant mål är t. ex att tjäna 3000 kr mer/månad inom åtta månader, medan att bli mer harmonisk inte är det. För ena dagen kan du ju vara harmonisk, och den andra ur balans...Men för dig som har ett specifikt mål, en dröm där du vill coachas på ett inspirerande, annorlunda och ROLIGT vis, på ett sätt som du garanterat inte provat innan, då är detta program något för dig!

Akashakrönikan är ett uråldrigt begrepp som även kallas Livets Bok, eller Akashabiblioteket, och där all information om allt och alla i all tid finns samlad. Googla gärna på det!

Kanske har du varit inne under fliken Soul Realignment och Fastighetsrensnig här på min hemsida, där en utförlig beskrivning finns av de transformerande läsningar jag kan göra som certifierad Soul Realignment Practitioner. Jag kommer lansera ”Manifestera Mera – med hjälp av Akashakrönikan” i början av nästa år, men innan jag gör det, och samtidigt som jag är på sluttampen av utbildningen, vill jag erbjuda ytteligare några testklienter att vara med på resan. En av mina första tesklienter har i dagarna valt att förlänga det coachningprogram hon köpte av mig i september – något både hon och jag är glad över!

Om du blir seriöst intresserad – är det någon gång du ska säga JA, så är det utan tvekan mest prisvärt (för dig)! innan mitt coachningprogram är offentligt.

Så – hur ska det gå till? Vad handlar det om? ”Manifestera Mera” innebär bl. a. att jag gör avläsningar i Akashakrönikan åt dig. Det första jag kontrollerar, efter att vi haft vårt första samtal, är om ditt mål är möjligt för dig att uppnå. Om inte, kan det behöva omformas, t. ex. genom att det får mer tid.

Hur ska jag hamna på den känslomässiga frekvens där jag vill vara? Det är en av de saker du och jag ska fundera på ihop

Nästa sak som händer är att du får lära dig hur du skiftar din vibration. Du får även reda på om du har en liten eller stor bekvämlighetszon eftersom det lär oss hur just du tar dig an förändring bäst. Efter ett tag kommer jag kolla i Akashakrönikan om du faktiskt är på väg mot ditt mål. Om du inte är det, då arbetar vi tillsammans för att ändra din kurs!

Det kan kännas som om din dröm är ouppnåelig. Men med hjälp på vägen, och en smula vardagsmagi, går det kanske enklare än du vågar tro nu…

Coachningen sker med hjälp av samtal, hemläxor, och som sagt, avstämningar i Akashakrönikan. Tycker du att det låter flummigt? Det förstår jag, men du kommer märka att våra samtal och dina läxor är väldigt grundade i vardagen, med praktiska övningar, och jobb för dig såklart!

För oavsett vilken kurs du går, eller vilken coach du skaffar är det EN person som måste bestämma sig för att våga och sedan genomföra, och det är DU!

Men jag kan lova att jag och ”Manifestera Mera med hjälp av Akashakrönikan” blir ett inspirerande och stöttande sällskap på vägen.

För mer information, kontakta mig, så får du ett mail där det står precis vad som ingår, samt prisuppgift. Som prenumerant får du ytterligare 100 kr rabatt, och hör och häpna, ännu ett otroligt generöst erbjudande, som har med Soul Realignment att göra.

Att visa intresse är inte på något vis bindande, faktum är att det redan nu är svårt att få en plats för jag har bara möjlighet att ta ett fåtal testklienter.

Så våga vara nyfiken om du är det – du har inget att förlora, däremot en hel del att vinna.

Ta hand om dig, vi hörs om det är meningen🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s