När julen närmar sig…

Hej på er❤️Jag hoppas att ni mår fint, och inte stressar allt för mycket nu dagarna innan julafton. Själv stressar jag inte ett dugg, jag kan nämligen inte.

Mycket vila hos mig just nu

Som ni kanske märkt har det varit ovanligt tyst från mig, vilket beror på en förkylning följd av stor trötthet. Det har varit tråkigt, men nödvändigt att av- och omboka, och antagligen kommer jag vara nästan helt ledig över helgerna.

Jag på mitt andliga jobb, i mitt eget kök, för nästan ett år sedan, när jag skapade denna hemsida. Inte kunde jag ana att det skulle gå så bra som det gjort🙏

Det kan dyka upp ett inlägg, och kanske t. o. m. mer än så, men om inte, hörs vi nästa år! Mitt största och varmaste TACK till alla er som hört av er med förfrågningar, bokat, tyckt till – och återkommit🙏Jag trodde som sagt aldrig att mitt företag skulle få en så fin start, och min lycka och tacksamhet över det…jag hittar inga ord…

Förutom att jag önskar er alla en riktigt God Jul förstås, ett gott slut på detta år, och en fin start på 2023❤️‍🔥🥂✨

4 reaktioner till “När julen närmar sig…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s