Välkommen 2023!

Hej allihop, hoppas att ni haft fina dagar i jul, och känner er redo att starta det nya året. Om du inte känner så, ge inte upp! Det nya finns i varje dag, inte bara en dag om året😉

Om du inte är riktigt frisk nu, eller kanske låg på energi och glädje, betyder det bara att det kan vända. Förändringens vindar blåser hela tiden, även om det vissa gånger är en så svag bris att du inte märker av den… Att du inte förnimmer något betyder alltså inte att det inte händer något. Tvärtom, i stillastående (eller stilla liggande) finns en stor växtkraft.

Precis det hände mig i december. Jag drabbades av en förkylning, och i samband med det en stark energimässig dipp. Fick av- och omboka healing och vägledning, och vila mycket. I takt med att jag tillfrisknat har jag mottagit otroligt stark healing, vilket gör att jag nu känner mig stark igen – starkare än förut!

För att ta hand om mig – ofta en utmaning för ljusarbetare eftersom vi är så inställda på att hjälpa andra – har jag dock inte möjlighet att ge många tider i januari, och det gör att det inte blir några erbjudanden heller (då det alltid drar till sig fler bokningar).

Speciellt för dig som har behov av healing, är det klokt att ha med dig ovanstående i tanken. Vänta inte för länge med att boka om du tänkt göra det – jag kan inte garantera att jag kan ge dig en tid så fort som jag brukar, eller kan ge dig en tid överhuvudtaget det närmaste. Något som känns väldigt tråkigt att skriva förstås, men ligger helt i linje med det jag försöker lära ut – att ta hand om sig själv! Men, det ska tilläggas att de sessioner jag ger kommer vara väldigt kraftfulla.

Jag har en absolut tillit till Universum – du som bokar nu gör det för att det är meningen, och det kommer vara till god hjälp för dig.

Dessutom väntar något annat bakom hörnet, som bidrar till de fåtal tider jag erbjuder för tillfället. Jag har påbörjat en ny andlig utbildning. Om den berättar jag mer i ett annat inlägg, och det kan hända att jag söker testklienter, kostnadsfritt. Så håll utkik😉

Slutligen till dig som startar 2023 med tillförsikt och optimism i bagaget; Så underbart, fina du! Gå framåt på din väg, och kom ihåg att det vi fokuserar på växer. När vi tänker en tacksam tanke, följs den ofta av en till, och glädje föder mer glädje.

 Till sist, till er alla: Låt dig inte slås ner om tillfälliga tråkigheter dyker upp. Det är lite svårt för oss att förstå, men våra änglar och guider ser väldigt annorlunda på utmaningar. De vet ju att det är just det som får oss att växa, och att ljuset ofta expanderar fortare, inuti mörker.

Med andra ord, hur du än mår just nu, är det precis som det ska. Kram!

4 reaktioner till “Välkommen 2023!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s