Övningsklienter sökes!

Hej, hoppas att du som tittar in här mår bra🤗Det gör jag, är frisk igen och har mycket att göra. Och trots att jag skrev att januari inte skulle innebära några erbjudanden kommer ett här:

Jag söker övningsklienter till utbildningen Emotion Code jag går just nu. Sessionerna du får är kostnadsfria.

Vad är Emotion Code, och vad kan den göra för dig?

Emotion Code, (Emotionskoden på svenska) är en healingmetod som handlar om att frigöra känslor som blivit instängda i kroppen, och som med tiden riskerar att orsaka oss både psykiska och fysiska besvär.

Ett enkelt exempel kommer här: Säg att du blev utstött en period i skolan, och du vet att du inte har kommit över det fullt ut, eftersom det fortfarande gör ont när du tänker på det, och du inte känner dig bekväm i grupper. Det Emotionskoden förhoppningsvis kan hjälpa dig med är att frigöra dig från känslorna som skapades då, så att minnet inte är lika smärtsamt, eller ens besvärar dig längre. Och då psykiska problem även kan orsaka fysiska symptom kan det mycket väl hända att du också blir av med värken i ryggen genom denna metod!

Kort sagt: Emotionskoden är ett enkelt och skonsamt sätt att lätta på sitt känslomässiga bagage, och som en följd av det bli gladare, lugnare, mer värkfri….Listan kan göras lång, och det är den också. Jag rekommenderar dig som vill läsa ännu mer om detta att gå in på http://discoverhealing.com/

Hur går en session till?

Du har ett, eller flera problemområden du vill ha hjälp med, det kan var allt från en värkande axel, till oro eller sömnstörningar. Vid vår session hörs vi på telefon, jag kopplar upp mig på din frekvens, och frågar ditt undermedvetna om känslor relaterade till ditt problem, och om vi kan frigöra ett par av dem?

När jag förhoppningsvis fått ett ja från ditt undermedvetna, letar jag rätt på känslan med hjälp av en tabell och en pendel. Det är så man ofta gör när man arbetar med Emotionskoden på distans. Träffas man fysiskt sker samma process, men ofta genom att man muskeltestar klienten. Även om du tycker att detta låter konstigt, är det väl beprövat för mig, och precis vad jag gör i en healing eller vägledning; tar del av klientens energifält och känslokropp, och får information därifrån.

Eftersom Emotionskoden använder sig av det undermedvetna för att få svar, kan man även frigöra sådant man inte kommer ihåg. Det kan t. ex. vara så att jag får upp ”ilska” som känsla i en session, och när jag frågar det undermedvetna om åldern blir svaret tre år. Även om klienten inte har en aning om vad som hände då, kan vi ändå frigöra enotionen! Man behöver alltså inte minnas händelsen, eller prata om den för att det ska fungera.

Man kan till och med hjälpa djur genom Emotionskoden, och små barn!

Livet händer oss hela tiden, vilket innebär att vi vuxna ofta bär runt på mängder med instängda känslor. Långtifrån alla härrör från trauman, eller stora händelser, det kan handla om till synes bagatellartade saker…Det som kännetecknar en instängd känsla är att du på något sätt inte lyckades processa den, så att du blev kvitt den.

Vet du vad det bästa är? Om du faller för detta, kan du göra detta på dig själv!

Det krävs inga mediala gåvor för att lära sig denna metod. Jag köpte boken 2021 på förlaget Livsenergi!

Hur anmäler jag mitt intresse för att bli övningsklient?

Att vara övningsklient är kostnadsfritt, men du behöver ha minst ett, gärna två problemområden du vill ha hjälp med, och vi kommer göra två sessioner via telefon. Det är en fördel om du har möjlighet snart, gärna inom en vecka.

Maila mig om du är intresserad🥰

Skriv kortfattat om dig själv, och vad du önskar få hjälp med. Vänligen observera att du inte blir testklient av att skicka i väg ett mail! För att vara så rättvis jag kan läser jag mailen i turordning, och väljer även därefter om möjligt, så dröj inte med att höra av dig. Den som har en ansträngd ekonomisk situation, och vanligtvis inte har råd att boka healing, kan dock få förtur. Jag hoppas på förståelse för det.

Oavsett om du blir övningsklient nu eller inte är du varmt välkommen att skriva upp dig på min intresselista för klienter som kan erbjudas sessioner med fin rabatt, när jag blivit certifierad och vill fira detta med er🥳

Denna intresselista är inte bindande, du kan bara tacka ja eller nej när det blir aktuellt.

Det blev ett riktigt långt inlägg detta…

Ta hand om dig och hör av dig om du vill❤️🙏

2 reaktioner till “Övningsklienter sökes!”

  1. Hej Paulina! Välkommen som övningsklient🤗Gå gärna in på länken jag refererar till i inlägget, och läs på lite mer om denna metod om du orkar och har lust. Det är dock inte nödvändigt, det viktiga är att du tänker ut ett eller två områden vi kan arbeta med. Förstår att det kan vara svårt, men vi kan inte fokusera på allt på en gång, tyvärr. Skicka sedan ett mail till mig, min adress finns under fliken Kontakt och bokning i menyn här på hemsidan, med ditt nummer så ringer jag upp dig och pratar en stund när jag har möjlighet. Därefter kan vi boka en tid💗Lyckas jag inte nå dig försöker jag igen☺️Vänligen Louise

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s