På gång: Eventet Andlig Stöttning!

Upplever du motgång i livet just nu? Eller ”bara” en allmän sänkning av humör och energi? Då kan eventet Andlig Stöttning vara något för dig!

Fredag 3/2 kl.18.30 till 20.00 kommer jag och den holistiska inspiratören och alternativa terapeuten Eva-Lena Andersson ha ett inspirerande samtal med syfte att stötta och stärka.  Det kommer bl. a. handla om hur våra änglar och guider ser på jordiska utmaningar, hur vi bäst tar hand om oss själva när vi genomgår jobbiga processer, och varför vi har chansen att växa extra mycket andligt när det är tufft!

För att alla ska få ut mesta möjliga av eventet har vi valt att ha en liten grupp på mellan 3-6 personer. Då kan alla ges möjligheten att ställa några frågor var i chatten, och även motta personliga budskap från ovan om man önskar. Observera dock att detta inte är en seans, så det är inte nära och kära som kommer, utan andliga vägledare.

Eventet avslutas med en kortare kärleksfull healing till allihop.

Vi behöver din anmälan senast tisdag 31/1. Om du känner dig manad, dröj inte med din bokning, då det är strikt platsbegränsat och turordning gäller.

Platsen är din när du anmält intresse, och betalt 150 kr. Skulle eventet ställas in meddelas du naturligtvis personligen, och får omgående dina pengar tillbaka.

För frågor, bokning och information om hur du betalar, kontakta mig eller Eva-Lena. Mina uppgifter hittar du under fliken Kontakt och bokning här på sidan, och Eva-Lena finns bl. a. på Instagram som @habyangeln

Varmt välkommen till en helande stund med värmande budskap i början av februari.  Kram Louise och Eva-Lena

2 reaktioner till “På gång: Eventet Andlig Stöttning!”

    1. Tack Lise-Lotte, du har en plats! Du kan vänta med betalning till vi vet att vi har minst 3 deltagare, vilket krävs för att eventet ska bli av. Varmt tack för din anmälan, jag hör av mig🙏🤗

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s