Ett ljus i mörkret lyser här…

Kikar in här med en liten påminnelse och beskrivning av mitt och Eva-Lena Anderssons event online nu på fredag 3/2 kl. 18.30 – 20.00. Sista anmälningsdag är 31/1, men anmäl dig redan i dag om du känner att du skulle behöva inspiration och stöttning! Vi har fortfarande flera platser kvar.

Och låter det inte skönt att slå sig ner på favoritplatsen hemma om några dagar, tända ett vackert ljus, dricka en kopp kaffe eller te, och finnas i en gemenskap med andra snälla själar som också är i behov av pepp och stöd? Meningen är dock inte att du ska prata av dig denna kväll. Nej, syftet med eventet Andlig Stöttning är att du ska få lyssna

Men det stannar inte där, så läs vidare…

Under 1 ½ timme kommer jag och den holistiska inspiratören och alternativa terapeuten Eva-Lena kort dela med oss av egna svåra livserfarenheter, men framför allt hur våra änglar och guider ser på jordiska utmaningar. Lite annorlunda än oss, det kan vi lova😉Men samtidigt med oändligt mycket kärlek! Och eftersom vi kopplat upp oss till ovan innan lovar vi även att det blir en givande stund, med handfasta tips och klokskaper från både dem och oss.

För att alla ska få känna sig omslutna har vi valt att ha en liten grupp. Det ger dig chansen att ställa några frågor i chatten, och även ta emot personliga budskap från dina andliga vägledare, om du önskar.

Vi avslutar med en kortare grupphealing, med fokus på att stärka kärleken till oss själva. För att vara vår egen bästa vän när det blåser kallt, det värmer. Även priset värmer tycker vi, 150 kr/person!

För frågor, bokning och information om hur du betalar, kontakta mig eller Eva-Lena. Mina uppgifter hittar du under fliken Kontakt och bokning här på sidan, och Eva-Lena finns bl. a. på Instagram som @habyangeln

Varmt välkommen till en helande stund med värmande budskap i början av februari. Kram Louise och Eva-Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s