Erbjudande på Alla Hjärtans Dag!

Jag hoppas att du som tittar in här får en riktigt fin Alla Hjärtans Dag❤️Oavsett om du har någon att ge ett kort eller en blomma till, eller vad du vill ge bort. Vem vet, kanske slår du in dig själv i något snyggt och överraskar någon?😉

Eller så uppmärksammar du den viktigaste personen i ditt liv, någon du kanske har lätt att välja bort ibland trots att du vet att du inte borde, nämligen dig själv❤️Och jag har ett litet erbjudande till dig. Eller nej, det är inte så litet. Och det blir inte billigt trots att rabatten är väldigt generös.

Men, förändringen det kan innebära för dig är otroligt värdefull! Det handlar om Soul Realignment®️- läsningarna. Jag höjde nyss priserna därför att förarbetet, speciellt när det gäller Stora Läsningen, tar så mycket tid i anspråk. Men eftersom den är så transformerande vill jag göra ett litet undantag dagen till ära. T.o.m. lördag 18 februari kan du boka Stora Läsningen för 3099 kr (ord. pris 3899 kr)

Förutom att du får reda på vem du är på själsnivå, ges du även en unik tillbakablick på de tidigare liv som fortfarande skapar begränsningar hos dig. Det brukar bli en stund som innehåller en magisk känsla av att du känner igen dig – i dina tidigare du! Men det stannar inte där. Stora Läsningen innehåller en fullständig energirensning av dina blockeringar, så att du blir fri att leva i din sanna kraft.

För att du ska lyckas – förändring är som bekant inte lätt – ges du praktiska hemläxor efter vår session, framtagna för dig, i syfte att skapa ny karma, nya upplevelser och omständigheter! Sessionen ges förresten via ett videosamtal, som du naturligtvis också får efteråt.

Lilla Läsningen belyser vem du är på själsnivå, till och med var i solsystemet du först inkarnerade! Du får fakta om hur din själsgrupp fungerar, och vilka dina största gåvor och styrkor är. Ovärderligt för dig som vill lära känna dig själv, och ditt ursprung på djupet.

T.o.m lördag 18 februari betalar du 1099 kr vid bokning, (ord. pris 1699 kr).

Läs mer under fliken ”Soul Realignment®️ och Fastighetsrensning” i menyn här på sidan. Frågor, funderingar eller vill du boka? Varmt välkommen🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s