En vinnare i utlottningen!

I dag säger jag GRATTIS till Sanna K, du har vunnit en Intuitiv Healing eller Spirituell Vägledning på 30 min🥳🌟

Hör av dig till mig via mail eller lämna en kommentar här på sidan, så kommer vi överens om dag och tid. Och till er andra; det kommer fler chanser att vinna för er som är prenumeranter, så häng kvar! Nästa utlottning är fredag 24 mars, och du som prenumererar har en automatisk plats i tävlingen även då🥰

I går råkade jag trycka bort hela min sida som utförligt beskriver vad mina Soul Realignment®️-läsningar innehåller, och vad Fastighetsrensning är😬

Just nu kan man alltså inte hitta information om Soul Realignment ®️ här på min hemsida

Som tur var hittade jag texten, men jag (läs maken) hade ingen tid att titta närmare på det igår, vilket gör att det tyvärr bara är blogginlägg som dyker upp där nu. Vi ska försöka få ordning på det hela snart.

Jag önskar er alla en riktigt fin helg💐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s