Distanshealing – på riktigt?

Detta vänder sig till dig som funderar på att prova distanshealing, men inte kan låta bli att undra om det är på riktigt? Hur kan jag känna mig trygg i att hen verkligen skickar healing, och inte bara sitter och gottar sig åt lättförtjänta pengar?

Jag har några råd till dig som är nyfiken på, men tveksam till distanshealing, (gäller även för healing som inte sker på distans, vägledning och mediala sittningar).

Boka din healing hos en person som har en hemsida, eller åtminstone följande uppgifter lättillgängliga:

Sitt hela namn, samt kontaktuppgifter.

Utbildning(ar) inom det andliga, och kan visa upp diplom/certifikat.

Tydlig och samtidigt lättförståelig beskrivning av tjänst/tjänster, kort om vad det är och hur det fungerar, samt priser.

Personen i fråga har registrerat företag/ bolag, och därmed F-skattesedel.

Gärna flertal goda omdömen!

Vad säger det då om någon som har allt ovanstående? Jo, att det med största sannolikhet är en seriös person du har att göra med, en som lagt både tid och pengar på att lära sig, och kan visa upp det!

Ett av mina certifikat, som jag även visar upp här på sidan.

Denna person har heller inga problem med att skriva ut sitt hela namn, kontaktuppgifter, eller tala om att hen driver företag.

Detta eftersom hen är seriös, och har tagit alla nödvändiga, och inom samhället, godkända steg, för att kunna bedriva sitt företagande. Här är risken att bli lurad väldigt liten, personen försörjer ju sig, helt eller delvis på det, och är rädd om sitt rykte! Dessutom är det, i och med de lättillgängliga kontaktuppgifterna, väldigt lätt att få tag på personen, något som ofta fungerar som en liten säkerhetsgaranti inom alla branscher!

Att det finns fina omdömen är såklart ett plus, och inte bara anonyma sådana, utan helst namn på flera av dem som tyckt till.

Att man som företagare har en hemsida tycker jag är en självklarhet.

Jag har lagt ner mycket tid på min hemsida, och hoppas att du som tittar in tycker det är lätt att hitta det du söker, och att det är informativt.

Det underlättar givetvis enormt mycket för mig, som ofta kan hänvisa till min sida, och inte behöver redogöra för vad mina tjänster innebär hela tiden, men även för dig som vill boka något. Du kan i lugn och ro kika runt på hemsidan, och hitta sådant som gör dig trygg nog att boka; allt jag nämnt ovan, men förhoppningsvis mer än så.

Det kan vara fakta om healing/vägledning/mediumskap, och kanske lite personligt om varför man valt att utbilda sig till det man gjort. Att hemsidan ger ett bra, och välarbetat intryck, avslöjar givetvis mycket om både personen och företaget.

Ett av mina omdömen, du hittar fler längst ner på startsidan här på min hemsida💖

För omvänt kan man fråga sig; om det inte finns en hemsida, eller om personen hela tiden hänvisar till att den är under uppbyggnad, eller t. o. m. att det är överflödigt, hur seriöst är det då med företagandet? Hur mycket energi lägger personen in i det? Eller, vad är det hen döljer? Avsaknaden av utbildning, kunskap, eller F-skattesedel? Eller är det bäst om man vet så lite som möjligt om healern? Och varför i så fall?

Det här fotot togs av en vän till mig, och jag använder den stolt både här på sidan, och på Instagram

Jag heter Louise Baumgärtner, och på min hemsida som du länkas till nedan hittar du allt ovanstående som jag skrivit ovan att en seriös hemsida ska ha! Samt en del annat, vill jag lova;)

Jag är diplomerad healingterapeut och Soul Realignment Practitioner, med pågående utbildningar inom mediumskap och Emotion Code (det sistnämnda kommer jag berätta mer om längre fram). Framför allt brinner jag för helande i alla dess former, en passion jag vill dela, och förhoppningsvis kunna ge vidare till dig som läser!

Det är därför jag skrivit detta inlägg, för att jag vill att även du ska få din egen känsla, upplevelse, och övertygelse om att healing, både på distans och inte, är högst verkligt! Men då är det viktigt att du bokar hos någon som är seriös, kunnig och professionell. En person som kan förmedla det till dig, dels på sin hemsida, men helst även efter att du fått healing.

Om man inte känner av healingen under tiden vill man gärna få en bekräftelse på att den faktiskt ägt rum. Hur du kan få det hos mig berättar jag om snart

I nästa inlägg kommer jag berätta vad jag ger mina klienter efteråt, något som övertygar dem om att jag faktiskt besökte deras energifält i verkligheten, oavsett hur mystiskt det verkar. (Eller så kan du läsa om det på min hemsida under fliken ”Tjänster och Priser”. Det står om det efter varje tjänst)! Du som hör av dig till mig och vill boka healing eller vägledning under helgen får en liten rabatt!

Önskar dig en jättefin lördag, helt övertygad om att vi hörs om det är meningen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s