Hur kan healing hjälpa dig?

Hör du till dem som blivit nyfiken på healing, och funderar på om det kan vara något för dig? Kanske har du till och med kikat runt på olika hemsidor, kollat olika tjänster och priser? Men känner dig fortfarande lite tveksam. Funkar det verkligen? Tänk om du bara blir lurad? Om det är hitte på eller önsketänkande?

Kan jag lita på att jag blir hjälpt av osynliga energier?

I inlägget Spännande fakta om healing (två inlägg bakåt här på bloggen) och Distanshealing – på riktigt? (tre inlägg bakåt) har jag skrivit både om hur healing fungerar, och vad du bör tänka på, och titta efter när du hittar någon du blir sugen på att boka in dig hos. Läs gärna!

I dag tänker jag kort berätta om vad healing kan hjälpa dig med, baserat på min erfarenhet och mina klienter. Sanningen är att healing kan hjälpa till med vad som helst, om den utförs på ett professionellt sätt och det är meningen att åkomman, vad det nu är, är färdig för och ska helas, men en sådant inlägg skulle aldrig ta slut, så vi kör en kort variant😉

Recensionerna du ser nedan är sådana jag fått. Jag har hunnit lägga ut de flesta av dem på startsidan här på min hemsida:

Healing kan hjälpa dig som lider av värk i kroppen, både när du känner till orsaken till den och inte.

”Efter första gången hade jag en lyckokänsla i hela kroppen. Den varade i dagar. Och nu, efter upprepade behandlingar, känner jag knappt av mitt diskbråck längre. Det är helt fantastiskt”!

”Healingstunderna har givit mig mycket och hjälpt mig, jag känner mig mer glädjefylld och värken har blivit bättre! Kommer återkomma till Louise”.

Healing kan lindra oro och ångest:

”Den starka ångest jag hade när jag började hos dig är borta! Den har hållit sig borta ett halvår. Jag kan inte förklara det, men jag dippar inte så djupt längre”.

Healing kan ha god effekt vid sömnproblem:

”Vad gjorde du under healingen? Jag har inte sovit så gott på länge”.

”Jag sover djupt! Min Gud, jag sover gott. Tack”!

Särskilt upprepad healing ger ofta flera effekter:

”Kan varmt rekommendera Louise. Har fått healing några gånger, min mage är mycket lugnare och låsningen jag haft i ryggen i många år är nu borta”.

Jag vill poängtera att samtliga recensioner kommer från klienter som bokat minst tre healingsessioner hos mig. Självklart ska en bokad healing aldrig underskattas. Ibland sker det vi kallar mirakel, men oftast är det, likt annan vård, en process och kräver sin tid och engagemang.

Under fliken Tjänster och Priser i menyn kan du läsa om mitt paketerbjudande Healing vid tre tillfällen, riktad. Eller så börjar du med en session!

Oavsett vad du väljer får du som vill alltid en skriftlig återkoppling av mig. Den kommer övertyga dig om att jag verkligen varit på besök i ditt energifält eftersom du får information du förstår, och kan relatera till. För en del är det största behållningen; beviset på att osynliga och kraftfulla energier finns runt oss, inom oss, och kan förflyttas mellan oss. Det frigör en potential, en kraft och möjligheter många av oss inte kan föreställa sig. Men våga prova!

Frågor, funderingar eller vill du boka? Du hittar mina kontaktuppgifter under fliken Kontakt och Bokning. Varmt välkommen!

Nu tackar jag dig som läste och önskar dig en riktigt fin helg😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s