Grattis till vinsten!

I dag säger jag Grattis till Maria S, en av prenumeranterna på denna blogg som nu får välja mellan en healing eller vägledning på 30 minuter!

Och för dig som inte vann denna gång; det kommer en ny chans fredag 7 april då du som prenumererar har en automatisk plats i utlottningen.

Dessutom kommer jag inom kort vara certifierad Emotion Code Practitioner, och erbjuda ett begränsat antal rabatterade sessioner. En intresselista har redan upprättats, men det går fortfarande att skriva upp sig på den. Läs mer om denna healingmetod i inlägget ”Övningsklienter sökes”, (publicerat 12 jan, alltså några inlägg bakåt) och låt mig veta om även du vill stå på intresselistan för sessioner med rabatt.

Den är inte bindande, vill jag poängtera, varken från din eller min sida. Om du får en förfrågan från mig om du fortfarande är intresserad tackar du ja eller nej, svårare än så är det inte:)

Nu önskar jag dig en jättefin helg, förhoppningsvis en med vår i luften. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s