Passa på – fina erbjudanden!

Jag tänkte inlägga denna (tyvärr snöiga) söndag med några riktigt bra erbjudanden på healing och vägledning!

En liten present till dig själv? Det är du värd🙏

De sista månaderna har jag inte haft möjlighet att ha så många erbjudanden, och hur det ser ut framåt vet jag inte i dagsläget, så om du har ett behov av, är nyfiken på eller känner dig manad, dröj inte för länge med din bokning😉

Pga att det blir ett högre tryck än vanligt vid rabatt, så är erbjudandet både tid och plats- begränsat; det gäller vid bokning senast onsdag 29 mars, (även om sessionen ges vid ett senare tillfälle).

Nedan kommer en kortare presentation av de tjänster du kan boka nu, samt pris:

Inför en Spirituell Vägledning kopplar jag upp mig mot ovan, och tar kontakt med dina änglar och guider. Det brukar bli en riktigt fin stund, där du som klient får bekräftat att det är på riktigt, eftersom du kommer känna igen dig i det jag förmedlar. Du kanske har frågor, eller så är du bara nyfiken på vad ditt andliga team vill säga dig. Jag ber dig att inte förvänta dig ett rakt ja eller nej på frågeställningar, då vi utrustats med en fri vilja av många anledningar, men däremot känna tillit i att du får de budskap du behöver just nu.

Observera dock att detta inte är en seans eller medial sittning! Jag förmedlar alltså inte budskap från nära och kära på andra sidan under vår stund!

Ordinarie pris,  Spirituell Vägledning: 30 min / 395 kr           

Erbjudande vid bokning senast 29 mars:30 min / 299 kr

 Intuitiv Healing passar fint för dig som är nyfiken och vill prova på, men inte nödvändigtvis har ett speciellt problemområde du vill ha hjälp med.

Här ligger mitt största fokus på en lättare utrensning, som avslutas med energipåfyllning. Under tiden brukar jag få till mig budskap om dig, som ges efteråt i en kortare återkoppling, om du önskar. Jag drar gärna även ett ängla- eller orakelkort åt dig!

 Ordinarie pris, Intuitiv Healing 30 min / 365 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 30 min / 279 kr

I en Chakrabalansering rensar jag skonsamt men effektivt i dina chakran, och avslutar med att fylla på med ny och ren energi. Du får givetvis veta vad jag gjorde efteråt, och vad jag fick fram för information om dig.

Ett och annat råd från ditt andliga team brukar alltid slinka med, och jag drar även ett budskapskort om du vill. Under fliken ”Om chakrasystemet” i menyn på min hemsida, som du länkas till nedan, kan du läsa utförliga beskrivningar om våra sju största chakran.

En chakrabalansering kan jämföras med en inre storstädning

Ordinarie pris, Chakrabalansering 45 min / 495 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 45 min /  295 kr

Eller varför inte boka Häxans Healing? Här arbetar jag, likt häxor gör, med naturelementen! Det är alltså eld, vatten, vind och jord som är drivkrafterna, och vi kommer överens om vilka element som är lämpligast att använda för dig just nu. Kanske är det rentav allihop?!

Läs gärna mer om denna nya, men omtyckta healing på min hemsida under fliken ”Tjänster och Priser”.

Något som är extra viktigt att komma ihåg både före och efter Häxans Healing är att dricka ordentligt med vatten!

Häxans Healing, fokus på ett eller två element 45 min /  555 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 45 min / 333 kr

Häxans Healing, fokus på alla element: 1 tim / 695 kr

Erbjudande vid bokning senast 29 mars: 1 tim / 495 kr

I Häxans Healing är det naturelementen som hjälper till💦Se till att du dricker ordentligt, både före och efter!

Skulle du vilja boka Fullmånehealing eller Riktad Healing (vid ett tillfälle) med rabatt, tala om det för mig så ordnar jag det!

Du kan läsa mer om dessa tjänster under fliken Tjänster och Priser som du hittar i menyn. Mina Soul Realignment- läsningar hittar du såklart under fliken med namnet ”Soul Realignment och Fastighetsrensning”.

Jag har fortfarande ett jättefint pris på Fastighetsrensning, inom kort kommer det höjas, så kika på det om du är intresserad. Du behöver inte ha gjort en läsning hos mig för att kunna göra en Fastighetsrensning.

Sist men inte minst; du har väl inte missat att som prenumerant på bloggen här på sidan har en automatisk plats i flera kommande utlottningar av healing eller vägledning, varav nästa går av stapeln 7 april!

Du börjar prenumerera genom att scrolla dig längst ner på startsidan på min hemsida, skriva in din mailadress och därefter trycka på knappen Prenumerera. Det gör du lättast vid en dator, och du får alltid en bekräftelse på att din prenumeration startats.

Frågor, funderingar eller vill du boka? Jag finns bara ett mail, sms eller samtal bort. Varmt välkommen😊

Önskar dig en fin söndag, och kommande vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s